Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

8x goede doel cadeautjes

Cadeaus, met Sinterklaas en Kerstmis voor de deur ontkom je er bijna niet aan. En hoe mooi zou het zijn als je dit jaar niet alleen je eigen kind blij maakt met een cadeau? Wij zetten 8 leuke goede doel cadeautjes voor je op een rij.

1.Playmobil CliniClown

Steun samen met PLAYMOBIL deze fantastische organisatie om zo een glimlach te toveren op de gezichten van vele zieke en gehandicapte kinderen. Per verkocht item wordt 1 euro gedoneerd aan de CLINICLOWNS. Bestel de Playmobil Cliniclown.

Advertentie

Prijs: € 3,49

playmobil

2. Sweet Heroes Babu en Nanu

Stichting My World ontwerpt, produceert en verkoopt onder de naam Sweet Heroes kinderproducten die worden gemaakt in het door aardbeving getroffen Nepal. Babu (Nepalees voor ‘jongen’) en Nanu (Nepalees voor ‘meisje’) zijn 2 witte poppen gemaakt van gecertificeerd biologisch katoen en voorzien van CE-keurmerk. Met de ecologische stiften die je erbij krijgt kunnen kinderen de pop helemaal maken zoals ze zelf mooi vinden. Leuk detail: als de poppen in de was gaan of worden afgespoeld zijn ze weer helemaal wit en kunnen er nieuwe helden worden gemaakt. Bestel hier Babu of Nanu.

Prijs: € 25,- inclusief stiften

pop 1

pop 2

3. Unicef Mini Oenny knuffel

Op zoek naar een leuk kraamcadeau? Dan is dit zachte UNICEF-beest een leuk cadeau. De knuffel is gemaakt van superzachte pluche. Als je Oenny koopt, verras je niet alleen een kind hier, maar maak je ook kinderen elders in de wereld blij. Want met elke verkochte knuffel kan UNICEF bijvoorbeeld 22 mazelenvaccins kopen en daarmee 11 kinderen beschermen tegen deze levensbedreigende ziekte. Bestel de Oenny knuffel.

Prijs: € 11,95

knuffel

4. KiKabeer

KiKa’s mascotte is de KiKabeer. Die staat symbool voor steun en liefde voor kinderen in moeilijke tijden. De beer is er in 5 kleuren. Als je een KiKabeer koopt, draag je je steentje bij aan onderzoek naar kinderkanker. Bestel de KiKabeer.

Prijs: € 7,95

knuffelberen

5. Villa Pardoes Twinkelboek

In het boek “Pardoes en het Tinkelende Twinkelende Wondergeluid’ reis je mee met Pardoes door de prehistorie, langs de sterren en de maan en door het bos.  Een mooi geïllustreerd boek voor kinderen van 8-12 jaar. Bestel het Villa Pardoes Twinkelboek.

Prijs: € 7,00

twinkelboek

6.WWF: adopteer een pinguïn

Pinguïns leven op de Zuidpool. Dit is één van ’s werelds meest kwetsbare natuurgebieden. Overbevissing, walvisjacht en klimaatverandering vormen een ernstige bedreiging voor de pinguïn. Het WWF doet o.a. onderzoek naar de impact van temperatuurstijging op pinguïn en stimuleert duurzame visserij en verantwoorde vangstquota. Als je het WWF wilt steunen, adopteer dan symbolisch een pinguïn voor je kind. In het WWF adoptiepakket zit een pinguïn knuffel, een cadeaubox en certificaat en informatie over de pinguïn. Adopteer hier een pinguïn.

Prijs: € 35,-

pinguin

7. Unicef Oenny stapelblokken

Zoek je een leuk kraamcadeau? Dan zijn deze leuke stapelblokken een goed idee: 10 blokken met vrolijke kleuren, cijfers en letters. Als je Oenny-stapelblokken koopt, verras je niet alleen een kind hier, maar maak je ook kinderen ergens anders in de wereld blij. Hierdoor kan UNICEF bijvoorbeeld 20 mazelenvaccins kopen en daarmee 10 kinderen beschermen tegen deze levensbedreigende ziekte. Bestel hier de Unicef Oenny stapelblokken.

Prijs: € 10,95

speelblokken

8. Cliniclowns lachebekje romper

Dit rompertje van biologisch katoen is een mooi kraamcadeau, want de helft van de aankoopprijs gaat naar Stichting Cliniclowns. Bestel het Cliniclowns lachebekje romper.

Prijs: € 14,95

rompertje

Auteur: Erandi Godinez – Bron: Zie goede doelen – Foto’s: Zie goede doelen