Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Onze redactie test producten onafhankelijk Lees meer
 
speelgoed
door

12x speelgoed uit de jaren '90 waar je kind óók blij van wordt

Ben je opgegroeid in de jaren '90? Wedden dat je dan regelmatig naar TMF keek, je af en toe een Raider at en er ooit een Furby, lolobal of Tamagotchi op je verlanglijstje stond?

Advertentie

Klopt het? Heb jij even geluk dat je nu een kind hebt! Dat is namelijk het allerbeste excuus om het speelgoed waar je vroeger alleen maar van kon dromen, of dat je helemaal hebt stuk gespeeld, te kopen. Voor je kind natuurlijk. Al kan je er stiekem, of samen, heus wel eens mee spelen.

Dit speelgoed stond op ons verlanglijstje:

 1. Lolobal
  Het springen op dit ding zag het een stuk makkelijker uit dan het uiteindelijk bleek te zijn, maar uiteindelijk lukte het je. Nu kijken hoe je kind het er vanaf brengt. En of jij het nog een beetje kan.
 2. Furby
  Hij ziet er nog steeds een beetje griezelig uit en af en toe is dat eindeloze geluid dat hij maakt best irritant, maar toch heeft het beest een onweerstaanbare aantrekkingskracht op kinderen. En op iedereen die ooit een Furby heeft gehad.
 3. Slimy
  Wie heeft er niet zitten kneden en knijpen in Slimy. Of maakte jij zelf Smurfensnot in een boterhammenzakje?
 4. Dr. Bibber
  En maar priegelen om die kleine ellepijp uit zijn arm te halen zonder de zijkanten te raken, want dan schrok je je wild van het geluid van de zoemer.
 5. Pokémon-kaarten
  In de jaren 90 spaarde je flippo’s en Pokémon-kaarten. De flippo’s zijn nog niet teruggekeerd, maar het verzamelen van de kaarten heeft al een paar keer een revival gehad. Het schijnt trouwens dat oude kaarten heel wat waard zijn tegenwoordig, dus mocht je nog wat hebben liggen…
 6. Barbie
  Welk meisje speelde er nou niet met Barbies? En hoe meer outfits ze had, hoe beter. De echte geluksvogels hadden ook nog een Barbiehuis, -camper, -auto en een Barbiepaard. Heb je een dochter? Dit is je kans!
 7. Power Rangers
  Grote kans dat je man hier mee speelde vroeger. Dankzij de nieuwe film zijn de Power Rangers ook de helden van veel jongetjes van nu.
 8. Supersoaker
  Eerlijk is eerlijk, dit speelgoed is gewoon gemaakt voor alle leeftijden.  Aanvallen!
  speelgoed supersoaker
 9. Play-Doh
  Alleen al de geur van deze klei doet je weer denken aan vroeger.
 10. Magic Twisty
  Op de reclame leek dit vreemde rupsje als vanzelf te bewegen, in het echt viel dit nogal tegen. En toch moésten we hem hebben.
 11. Magisch tekenbord
  Ook al bestaan er tegenwoordig tablets voor de allerkleinsten en zitten zelfs peuters regelmatig met een iPad in de hand, dit haalt het niet bij de lol van het tekenen op een magisch tekenbord.
  speelgoed magisch tekenbord
 12. Tamagotchi
  Zo makkelijk was het niet om dit beestje in leven te houden. Was je hem even vergeten, dan was hij al bijna verhongerd. Je was toen duidelijk nog niet toe aan kinderen.
Redactioneel – offer – Houten speelgoed: mooi en duurzaam!

HEMA

Houten speelgoed: mooi en duurzaam!

Vanaf € 1
Shop nu