Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
geboortekaartje bewaren

Geboortekaartjes bewaren

Van het geboortekaartje van je kind maak je natuurlijk iets speciaals. Het is daarom leuk om deze op een originele manier te bewaren. De meeste jonge ouders plaatsen het kaartje op een mooie plek in de woon- of babykamer of bewaren het in een fotoalbum. Maar er zijn nog veel meer leuke ideeën om het geboortekaartje te bewaren.

Advertentie

Originele ideeën voor geboortekaartjes bewaren

Het verschilt natuurlijk per persoon wat je leuk en origineel vindt om met je geboortekaartje te doen. De een houdt meer van foto’s, de ander koestert zijn herinneringen op een andere manier. We hebben hier een aantal voorbeelden voor je verzameld, dus er zit voor iedereen wel wat leuks bij.

Producten laten bedrukken

Je kunt verschillende voorwerpen laten bedrukken met je geboortekaartje. Denk bijvoorbeeld aan een handdoek, dekentje, shirtje, rompertje of kistje. Als je je geboortekaartje op een kistje laat afdrukken of schilderen, kun je dit kistje ook gebruiken om babyspullen of speelgoed in te bewaren.

Als foto

Als je van foto’s in je huis houdt of graag je foto’s verzameld in een fotoalbum, dan is het leuk om van je geboortekaartje een foto te maken. Je kunt het bijvoorbeeld laten afdrukken op canvas, plexiglas, hout of zelf op een beschilderd canvasdoek plakken. Als je liever je foto’s in een fotoalbum bewaart, is het leuk om online een fotoboek te maken met foto’s van de mooiste momenten met je baby. Als kaft kun je dan het geboortekaartje gebruiken.

Laten vouwen

Er zijn verschillende websites te vinden op internet, waarbij je je geboortekaartje kunt laten omvouwen tot verschillende voorwerpen. De meest populaire zijn babyschoentjes, een wiegje, autootje of een bootje. Dit is tevens ook een erg leuk idee voor een kraamcadeau. Het gevouwen geboortekaartje kun je mooi ergens ophangen in huis of in de babykamer.

Advertentie
Redactioneel – Offer – Opvoedboeken

Opvoedboeken

Antwoord op al je vragen
Vind je hier