Kimiko Kleiman-Broeze

Fertiliteitsarts

Kimiko is in 2007 afgestudeerd als arts en gepromoveerd binnen de voortplantingsgeneeskunde. Nadat zij jaren binnen de gynaecologie en verloskunde werkte, is ze inmiddels bijna 10 jaar werkzaam als fertiliteitsarts.

Nadat ze zelf ook patiënt werd en, naast herhaalde miskramen, zelf ook een langdurige kinderwens had, heeft ze haar blik verruimd tot buiten de reguliere zorg en is ze opgeleid tot hormoontherapeut.

In 2020 startte ze Sakura Clinics (www.sakuraclinics.nl), waar ze vrouwen en koppels met een kinderwens op een individuele en holistische manier begeleidt om hun grootste wens in vervulling te laten gaan. Met het Vol Vertrouwen Vruchtbaar traject laat ze haar klanten zien hoe ze hun vruchtbaarheid kunnen verbeteren, vertrouwen kunnen hebben en houden tijdens de periode van kinderwens en hun kans op een gezonde zwangerschap kunnen maximaliseren.

Kimiko heeft hiervoor de Fertility Flow methode ontwikkeld; een methode die alle factoren die een rol spelen bij de vruchtbaarheid (zoals oa hormoonbalans, leefstijl, voeding, mindset, reguliere zorg en aanvullende behandelingen) combineert.

Voor meer informatie:

  • Website Sakuraclinics.nl

  • Social media van Kimiko: Publicaties: Podcast:

    De laatste artikelen van Kimiko Kleiman-Broeze