Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Brandweerman adopteert kind dat hij zelf ter wereld bracht

Toen brandweerman Marc Hadden in november 2011 aan het werk was, kreeg hij 's avonds laat een bijzondere melding. Een vrouw stond op het punt om te bevallen en had direct hulp nodig. Toen Marc en zijn collega’s bij de vrouw arriveerden, bleek het al te laat om haar nog naar het ziekenhuis te brengen.

Advertentie

Er zat dus niets anders op: Marc en zijn collega’s moesten haar helpen bij de bevalling.

Kinderwens

De vrouw kreeg in een ambulance zuurstof toegediend en binnen een paar minuten werd haar dochtertje geboren. Al snel na de bevalling bleek dat de moeder geen huis had en dat ze het kindje ter adoptie wilde afstaan. Marc en zijn vrouw hadden al jaren een onvervulde kinderwens. Toen Marc de vrouw vroeg of zij het kindje mochten adopteren, kreeg hij al snel haar toestemming.

Waarheid

Twee dagen na de bevalling ging de kleine Grace Hadden met de brandweerman en zijn vrouw mee naar huis. Ze hebben al die jaren niks verteld over haar afkomst, maar nu ze vijf jaar oud is, vonden ze het tijd voor de waarheid. ‘Als Grace aan mensen vertelt waar ze vandaan komt, zegt ze dat haar vader haar in de ambulance ter wereld heeft gebracht. Ze weet het hele verhaal, maar houdt het vaak bij dat ene zinnetje. Dat is alles wat telt.’

Auteur: Erandi Godinez – Bron: Mirror.co.uk 

Advertentie
Redactioneel – Offer – Voeding zwangerschap

Eten voor twee

Het Ouders van Nu kookboek
Shop nu