'Compleet' gezin krijgt de verrassing van hun leven

Met vier prachtige meiden is het gezin van Trevion en Joani helemaal compleet. Tot er iets gebeurt dat ze nooit voor mogelijk hadden gehouden.

Al helemaal niet omdat Joani eerder te horen had gekregen geen kinderen meer te kunnen krijgen.

Advertentie

Gezin met meiden

Vanaf de middelbare school zijn Trevion en Joani uit Georgia (VS) al samen. Ze trouwden na een aantal jaren en kregen samen vier meiden die inmiddels 20, 17, 10 en 18 zijn. Een prachtig meidengezin waar vader Trevion maar wat trots op is.

Niet meer vruchtbaar

Als blijkt dat Joani een medische aandoening heeft waardoor ze niet meer zwanger kan raken, is dat natuurlijk even slikken, maar ze slaan zich er doorheen. Met vier mooie meiden vinden ze hun gezin ook al compleet.

Niet één of twee, maar drie baby’s

Zeven jaar na de diagnose komen ze terug bij de arts die ze had verteld dat Joani nooit meer kinderen zou kunnen krijgen. Hij bleek het mis te hebben, want Joani was negen weken zwanger. En niet van één baby, maar een eeneiige drieling. Het hele gezin was met stomheid geslagen, wat een nieuws. Niet alleen kregen ze er in een klap drie baby’s bij, de kans op een identieke drieling is ook nog eens 1 op 200 miljoen.

Spannende tijden

De zwangerschap van Joani werd een spannende tijd. Hoe meer baby’s een zwangere vrouw draagt, hoe groter de complicaties. En omdat Joani niet lang is, was de kans dat alle drie baby’s het zouden overleven extreem laag. Ook Joani haar eigen leven was in gevaar, waardoor angst en bezorgdheid overheersten tijdens de zwangerschap.

Drie jongens op een rij

Uiteindelijk is de drieling Devon, Bryce en Miles (ja inderdaad drie boys) drie maanden te vroeg geboren. Ze waren zo kwetsbaar en klein dat Trevion zijn trouwring over hun armpjes kon doen. Maar ze hebben het gered. Inmiddels zijn de jongens 18 maanden oud en doen ze het ontzettend goed.

Bron: Little Things