Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Geweldig: meisje ontwerpt prothese-arm die glitters schiet

De 11-jarige Jordan mist sinds haar geboorte het onderste gedeelte van haar linkerarm. In januari kreeg zij daardoor de kans om deel te nemen aan een speciaal kamp voor kinderen die een ledemaat misten, waarbij zij een wel héél bijzondere prothese-arm ontwierp.

Advertentie

Tijdens de ‘Rachael Ray Show’ presenteerde het meisje haar glitter-prothese, die de vorm heeft van een eenhoorn, aan een handjevol juryleden. ‘Ook al zijn ouders minder dol op glitters, kinderen vinden het fantastisch. Jordan, je bent een heldin’, luidt het juryrapport.

Glitters

En dat klopt. Jordan’s moeder laat in gesprek met The Huffington Post weten geen fan te zijn van glitter (een hoop gestofzuig!) maar ze is ongelooflijk trots op haar dochter en de creativiteit waarmee ze haar prothese heeft ontworpen. ‘Jordan beschikt over een heleboel positieve energie en girl power’, laat Jen weten. ‘Ze heeft meer zelfvetrouwen, en is ontzettend gegroeid het afgelopen jaar. Iemand op Twitter schreef dat Jordan een combinatie is van een Disney prinses en Iron Man. Ze had het niet beter kunnen omschrijven.’

‘We zijn allemaal anders’

Tot slot vertelt Jen dat haar hele uitstraling zegt: ’Ja ik ben anders, dus? We zijn allemaal anders. Bij mij valt het alleen wat meer op.’ En zo is het.

Redactioneel – Offer- Zonnebrand

Zonnebrand kids

Zonnemelk SPF 50+ voor kinderen
Shop nu