Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Dit wist je nog niet, maar dit kun je óók doen bij Center Parcs

Weekendje weg met het gezin? Maar loopt je kind inmiddels het speeltuintje met glijbaan voorbij of ben je op zoek naar een park waar niet alleen je kind(eren) maar ook jij blij van wordt? Center Parcs is the place to be. Het hele jaar door. Zelfs als het regent. Boek alvast; dan heb je iets om naar uit te kijken!

Ouders van Nu samen met Center Parcs

1. Kids Safari

Waarom helemaal naar Zuid-Afrika voor een safari? In maar liefst 17 vakantieparken van Center Parcs kun je het echte safarigevoel ervaren. In een eigen jeep en met een compleet safaripakket, zoals een routekaart en safarihelmen.

2. Wild Water Rafting

Voor wie het aandurft zijn er in sommige parken ook spectaculaire watersporten te beoefenen. Zoals Wild Water Rafting voor kinderen vanaf acht jaar. Hierbij race je van de wildwaterbaan in de Aqua Mundo en zet de snelste tijd neer in dit watergeweld. Een instructeur is aanwezig voor de veiligheid en je kind krijgt speciale kleding aan.

3. Snorkelen

Liever rustig dobberen in het water? Dan is snorkelen in het koraalbad van de Nederlandse parken Het Heijderbos en De Kempervennen een aanrader. Duik onder in een exotische wereld die je normaal alleen in het buitenland ziet en spot de ene na de andere tropische vis.

4. Minigolf

Misschien old school, maar het blijft leuk: minigolfen met de hele familie. Mag het van jou wel iets spectaculairder? In negen van de parken vind je een Interactieve Indoor Minigolf met coole thema’s.

5. Klimparadijs

Heb je een echte klimgeit in de familie? Dan tippen wij: De Kempervennen. In dit park, én nog zes andere parken, vind je een indoor klimparadijs met verschillende 3D-klimwanden met thema’s als Tetris, Bubbles en Pinball. Hoe leuk! Geschikt voor kinderen vanaf zes jaar.

6. High Adventure Experience

Meters boven de grond een groot klimparcours afleggen, terwijl je wordt aangemoedigd vanaf beneden? Het is mogelijk in 15 parken. Deze (indoor!) activiteit is geschikt voor kinderen vanaf acht jaar.

7. Family Laser Battle

Wil je graag naar Parc Sandur? Goede keuze! Hier kun je namelijk met de hele familie lasergamen. Doel: met je team de vlag van de tegenstander veroveren. Maar pas op, je mag niet geraakt worden! Geschikt voor kinderen vanaf zes jaar.

8. Escape Room

Wie is de slimste van de familie? In zes Nederlandse (Het Meerdal, De Eemhof, Het Heijderbos, De Huttenheugte, Limburgse Peel en De Kempervennen) en vier buitenlandse parken vind je een Escape Room. Los het raadsel op en ontsnap!

9. Action Factory

Regen? Nou en?! Dan duik je toch gewoon met de hele familie de Action Factory in. Hier bruist het van de activiteiten voor alle leeftijden. Van klimmen en bowlen tot een rondje in de botsauto’s. Daarna kunnen jullie lekker genieten van een hapje en drankje in het café. De Action Factory vind je in tien parken en die van De Eemhof, Het Heijderbos en Park Zandvoort zijn onlangs compleet vernieuwd. In Park Zandvoort vind je er tegenwoordig ook een supergave BALUBA indoor speelwereld.

10. Kids Verkeerspark

Is jouw kind dol op alles wat wielen heeft? Kies dan voor een verblijf in Bispinger Heide (Duitsland), Erperheide (België) of Het Meerdal (Nederland). In deze parken vind je namelijk een heus Kids Verkeerspark. In elektrische auto’s rijdt je kind hier rond op een echt verkeersparcours. Leuk en leerzaam! Doet hij het goed, dan krijgt hij bovendien een ‘echt’ rijbewijs. Geschikt voor kinderen van vier tot elf jaar.

11. Aqua Mundo

De Aqua Mundo is dé publiekstrekker van Center Parcs. En terecht, want welk kind vermaakt zich nou niet in dit subtropische zwemparadijs? Van de wildwaterbaan naar de stroomversnelling en dan door naar het golfslagbad en de glijbanen. En voor de allerkleinsten is er een geweldig Kinder-doe-bad. In Park Zandvoort is vorig jaar een nieuwe wildwaterbaan geopend en in De Eemhof is de eerste duo-racer waterglijbaan van Nederland in gebruik genomen! Ook in Het Heijderbos is de bouw van een duo-racer glijbaan begonnen; de opening hiervan is gepland voor de zomer van 2021.

12. Ponyrijden

Een paardenmeisje of -jongen in huis? In 18 parken, waaronder vijf in Nederland, kun je ponyrijden. En: je mag je eigen pony uitkiezen. Hoe leuk! Voor de echte paardengekken: boek een Pony Cottage op Het Meerdal. Je slaapt dan naast de manege waar je elke dag je pony op kunt halen. Nóg leuker! Ga je naar België en wil je ponyrijden? Dan moet je bij Erperheide zijn.

13. Kleuren en verkleden

Is jouw kind dol op kleuren en knutselen? Bijna alle parken bieden leuke workshops aan voor kinderen van twee tot elf jaar oud. Zit je kind in de verkleedfase? Dan wordt hij of zij gegarandeerd dolblij van Wannabe een Prinses of Ridder.

14. Kids Disco en vele shows

Welk park je ook boekt, je kinderen kunnen uit hun dak gaan tijdens de Kids Disco. Ondertussen kun jij je lekker ontspannen met een cappuccino of een heerlijke cocktail. Geen zin om stil te zitten? Wat dacht je van karaoke? Of doe een quiz, speel crazy bingo of kom naar een van de vele shows. Volop entertainment!

15. Jungle Dome

Jungle overnachting bij Center Parcs? Dat kan vanaf de zomer! De Jungle Dome wordt dit voorjaar in een nieuw jasje gestoken, de Jungle Cabana’s zullen dan tijdelijk niet geboekt kunnen worden. Maar daarna heb je ook wat: in Het Heijderbos slaap je midden in de jungle in je eigen Jungle Cabana. De geplande oplevering: zomer 2021.

Goed om te weten: als je bij Center Parcs jouw verblijf boekt, kun je tot 21 dagen voor aankomst eenmalig gratis omboeken.

Ouders van Nu Voordeelpas

Wil jij besparen op baby- en kinderspullen, kleding, speelgoed en meer?

Dat kan met de Ouders van Nu Voordeelpas!
Shop met korting