Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Is dát Center Parcs? Ontdek de vernieuwingen

Center Parcs vernieuwt verschillende parken. Dat betekent frisse nieuwe cottages, maar ook nieuwe speeltuinen, indoor speelparadijzen en glijbanen. Dus wat voor weer het ook is, je kind vermaakt zich uitstekend. Ontdek wat je op speelgebied allemaal kunt verwachten bij het nieuwe Center Parcs.

Ouders van Nu samen met Center Parcs

Gloednieuwe cottages

Bij Center Parcs boek je de fijnste cottages die helemaal vernieuwd zijn. Wil je genieten van deze mooie, frisse verblijven? Ga dan naar De Kempervennen, Park Zandvoort, De Eemhof, Het Heijderbos, De Erperheide (in België) en Park Hochsauerland (in Duitsland). Check welke bijzondere accomodaties je bij Center Parcs ook nog vindt, naast alle vernieuwde cottages.

Video: Duo Racer in Center Parcs De Eemhof

Van de glijbaan

Bij Center Parcs De Eemhof vind je de eerste Duo Racer glijbaan van Nederland en ook Het Heijderbos heeft er een gekregen. Op deze supertoffe glijbaan van 85 meter race je tegen elkaar.  Ga ook eens naar het nieuwe Waterplay House in Erperheide en De Huttenheugte en ontdek de vernieuwde kleedkamers van de Aqua Mundo. Bij De Eemhof, De Huttenheugte, Het Heijderbos, De Kempervennen, Erperheide (BE) en Bispinger Heide (D) glij je in de Aqua Mundo met je kind van nog meer fantastische glijbanen. En bij De Vossemeren (BE) is er bijvoorbeeld een doorzichtige tunnelglijbaan.

Doorzichtige tunnelglijbaan bij Center Parcs De Vossemeren (BE)

Wildwaterbaan

En dan hét spektakelstuk: de wildwaterbaan bij Park Zandvoort. Dat is er één die zowel je kind als jij niet wilt missen. Je roetsjt hier vliegensvlug door de bochten van deze nieuwe kolkende glijbaan. Daar krijg je nooit genoeg van!

Wildwaterbaan bij Park Zandvoort

Naar de speeltuin

Is jouw kind dol op speeltuinen? Ook dan kan hij zijn hart ophalen bij Center Parcs. Er zijn in acht parken maar liefst 28 nieuwe speeltuinen gebouwd. Bij De Eemhof vind je bijvoorbeeld een grote nieuwe buitenspeeltuin met als thema: de bever. En de speeltuin bij Erperheide (BE) staat in het teken van de ezel. Dat is klim-, schommel- en glijplezier gegarandeerd!

Klimtoestellen

In De Eemhof, Park Zandvoort en Het Heijderbos is de overdekte Action Factory vernieuwd en is er volop vermaak voor alle leeftijden. Ook in de gloednieuwe Action Factory in Les Ardennes (in België) en Park Hochsauerland (in Duitsland) is er altijd wat te doen, ongeacht het weer! In Het Heijderbos geniet je van de geüpgradede Jungle Dome!

Binnenspelen

Is het een dagje wat minder weer? Geen probleem! Bij Center Parcs valt er ook indoor altijd voldoende te beleven. Wat dacht je bijvoorbeeld van het speelparadijs BALUBA? Deze binnenspeeltuin vind je bij verschillende parken. Hier hoeft je kind zich geen moment te vervelen. Van trampolinespringen en klauteren op de speelvulkaan tot spelen in een gigantische ballenbak: in het BALUBA indoor speelparadijs heeft je kind altijd de grootste lol. En voor de kleinsten nog een extraatje: in Park Zandvoort is er een compleet nieuwe BALUBA.

BALUBA en Market Dome bij Center Parcs

Ook leuk: tussendoor een drankje doen in de Market Dome of een potje interactief bowlen. Dit kan bij alle Center Parcs parken.

Goed om te weten: als je bij Center Parcs jouw verblijf boekt, kun je tot 21 dagen voor aankomst eenmalig gratis omboeken.