Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Spelen totdat je erbij neervalt: ontdek de vernieuwingen bij Center Parcs

Center Parcs vernieuwt verschillende parken. Dat betekent frisse nieuwe cottages, maar ook nieuwe speeltuinen, indoor speelparadijzen en glijbanen. Dus wat voor weer het ook is, je kind vermaakt zich uitstekend. Ideaal voor een verblijf in het laagseizoen, zodra het weer kan! Ook valt er nóg meer te beleven, zodat vervelen voor je kind nu echt geen optie meer is. Ontdek wat je op speelgebied allemaal kunt verwachten bij het nieuwe Center Parcs, op het moment dat de maatregelen het toelaten!

Ouders van Nu samen met Center Parcs

Van de glijbaan

Bij Center Parcs De Eemhof vind je de eerste Duo Racer glijbaan van Nederland. Op deze supertoffe glijbaan van 85 meter race je tegen elkaar. Bereid je voor op snelle bochten en flitsende visuele effecten. Wie zet de snelste tijd neer? Klaar voor de start, af!

Video: Duo Racer in Center Parcs De Eemhof

Nog meer glijbanen

Bij De Eemhof, De Huttenheugte, Het Heijderbos, De Kempervennen, Erperheide (BE) en Bispinger Heide (D) glij je in de Aqua Mundo met je kind van nog meer fantastische glijbanen. En bij De Vossemeren (BE) is er bijvoorbeeld een doorzichtige tunnelglijbaan. Daarnaast zijn er bestaande glijbanen die worden omgetoverd tot interactieve glijbanen met licht en geluid. En de kleinsten kunnen lekker spetteren in de nieuwe Kinder-doe-baden vol waterverrassingen!

Doorzichtige tunnelglijbaan bij Center Parcs De Vossemeren (BE)

Wildwaterbaan

En dan hét spektakelstuk van het najaar: de wildwaterbaan bij Park Zandvoort. Dat is er één die zowel je kind als jij niet wilt missen. Je roetsjt hier vliegensvlug door de bochten van deze nieuwe kolkende glijbaan. Daar krijg je nooit genoeg van!

Wildwaterbaan bij Park Zandvoort

Nieuwe Aqua Mundo

Bij het volledig nieuwe Park De Haan (BE) zwem je in de Aqua Mundo onder een gigantische nieuwe glazen koepel, tussen de palmbomen en orchideeën. En met het vernieuwde golfslagbad, het kinderbad, de jacuzzi en de interactieve glijbanen ben je verzekerd van oneindig veel waterpret.

Naar de speeltuin

Is jouw kind dol op speeltuinen? Ook dan kan hij zijn hart ophalen bij Center Parcs. Daar worden dit jaar namelijk in acht parken maar liefst 28 nieuwe speeltuinen gebouwd. Bij De Eemhof vind je bijvoorbeeld een grote nieuwe buitenspeeltuin met als thema: de bever. En de speeltuin bij Erperheide (BE) staat in het teken van de ezel. Dus laat het weer het enigszins toe? Dan is klim-, schommel- en glijplezier gegarandeerd!

Speeltuin Center Parcs Erperheide: artist impression by Spielart GmBH Laucha

Lekker varen

Zin om het water op te gaan? Bij Center Parcs kon je al bootjes huren, maar dat is nu extra leuk: voor echte puzzelfans is er een ontdekkingstocht op het water. Dus neem een warm windjack mee en geniet van de herfstkleuren aan de waterkant. Als er bij jouw Center Parcs park geen bootjes zijn, dan doe je de ontdekkingstocht op het land.

Binnenspelen

Is het een dagje wat minder weer? Geen probleem! Bij Center Parcs valt er ook indoor altijd voldoende te beleven. Wat dacht je bijvoorbeeld van het speelparadijs BALUBA? Deze binnenspeeltuin vind je bij verschillende parken. Hier hoeft je kind zich geen moment te vervelen. Van trampolinespringen en klauteren op de speelvulkaan tot spelen in een gigantische ballenbak: in het BALUBA indoor speelparadijs heeft je kind altijd de grootste lol.

Market Dome en BALUBA bij Center Parcs

Ook leuk: tussendoor een drankje doen in de Market Dome of een potje interactief bowlen. Dit kan bij alle Center Parcs parken.

Goed om te weten: als je bij Center Parcs jouw verblijf boekt, kun je tot 21 dagen voor aankomst eenmalig gratis omboeken, met als uiterste aankomstdatum 31 december 2021.