Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
door

23 vaderdagcadeaus waarmee je punten scoort bij je partner

Op 20 juni is het Vaderdag. Paniek! Want wat geven we de (aanstaande) vaders dit jaar cadeau? We helpen je uit de brand met 23 cadeaus waar je geheid goed mee zit. En nee, dit keer geen sokken.

Advertentie

Vaderdagcadeaus

Voor als je niet verder komt dan een handgeschreven kaartje met ‘World’s Greatest Farter, eh Father!’, hieronder een handjevol cadeaus om uit te kiezen.

 1. Casio horloge

  Casio

  Hier gaat hij sowieso blij mee zijn: een mooi Casio horloge. Kies welke kleur het beste bij hem past: goud, zwart of zilver. Je shopt ‘m via deze link.

 2. Vuurkorf

  Vuurkorf

  Advertentie

  Marshmallows roosteren of ’s avonds lekker borrelen: het is een stuk gezelliger met een vuurkorf. Je shopt ze in verschillende modellen via deze link.

 3. Boor

  Boor

  Voor de stoere klusvaders is gereedschap altijd een goed cadeau. Wat dacht je van deze boor van Bosch? Je bestelt ‘m via deze link.

 4. Leren schort

  Schort

  Advertentie

  Zie je ‘m al staan bij de barbecue met zijn leren schort? Als een stoere chef-kok is hij er met dit schort helemaal klaar voor. Via deze link bestel je ‘m.

 5. Cardprotector

  Pasjes

  Handig voor zijn pasjes: een cardprotector. Een kleine portemonnee van leer met een handig vak voor zijn pasjes erin. Je bestelt ze via deze link in verschillende kleuren en materialen.

 6. Zwembroek

  Zwembroek

  Ook leuk met de aanstaande zomervakantie: een hippe zwembroek. Zoals deze, in het donkerblauw met vrolijke waterijsjes erop. Je shopt ‘m via deze link.

Nog 17 superstoere Vaderdagcadeaus vind je hier:

BEKIJK OOK: Petje af: vader krijgt zijn 6 kinderen razendsnel in hun pyjama

MEER LEZEN?