Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
door

9 redenen waarom de Waterman een fantastisch sterrenbeeld is

Watermannen zijn zelfstandig, lief voor anderen en behoorlijk origineel. Je hebt dus maar mooi geluk als je een Waterman-kind hebt. En bij dit sterrenbeeld horen nog veel meer goede eigenschappen. Een ode aan de Waterman!

Advertentie

Is jouw kind geboren tussen 20 januari en 18 februari? Dan zijn deze karaktereigenschappen ongetwijfeld van toepassing op jouw kind. Meer weten over de eigenschappen van de Waterman, kijk dan even hier.

 1. Avontuurlijk

  Een Waterman is onafhankelijk en gaat graag op zoek naar avontuur. Jouw kind is dus geen type voor routine of rustig in de box liggen. Dat is veel te saai! Hij wil alles ontdekken en trekt er het liefst zelf op uit. Dat geeft hem het gevoel dat hij leeft.

 2. De leukste thuis

  Mensen met dit sterrenbeeld hebben een goed gevoel voor humor. Sarcastische uitspraken zijn een specialiteit van Watermannen, juist omdat ze zelf nooit de neiging hebben dingen persoonlijk op te nemen.

  Handig! De belangrijkste opvoedtips per sterrenbeeld

  Advertentie
 3. Net even anders

  Een Waterman-kind is geen kuddedier, maar wil juist graag anders en uniek zijn. Ze fantaseren erop los en komen mede hierdoor met originele ideeën. Ze hebben bovendien een neus voor nieuwe trends en voelen vaak snel aan wat de volgende hype zal zijn.

 4. Een ster in communiceren

  Watermannen weten precies hoe ze dingen goed moeten verwoorden. Daardoor krijgen ze veel voor elkaar. Je kind denkt dan ook altijd goed na voordat hij wat zegt en heeft altijd zijn woordje klaar.

  Tip! Een mooie sterrenbeeldposter voor op de kamer van je kind vind je hier.

 5. Lief voor anderen

  Ondanks dat Watermannen zelfstandig zijn, verliezen ze de gevoelens van anderen niet uit het oog. Ze zijn sociaal en vinden het heerlijk om met andere kinderen te spelen of te sporten. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd is hun devies.

  Advertentie
 6. Nieuwsgierig Aagje

  Kinderen met dit sterrenbeeld hebben snel door hoe dingen werken en ontwikkelen zich daardoor rap. Daarnaast zijn ze ook nog eens heel nieuwsgierig en stellen ze regelmatig ‘moeilijke’ vragen als ze wat ouder zijn. Moedig je kind vooral aan om nieuwe dingen te leren: hier wordt hij heel blij van.

 7. Energiebommetje

  Een Waterman-kind barst van de energie. Zo’n energiebom in toom houden kan soms best een uitdaging zijn, maar aan de andere kant: hij zet zich wel overal honderd procent voor in. En met heel veel enthousiasme!

  Lees ook: 10x geweldige eigenschappen van drukke kinderen

 8. Groot gevoel voor rechtvaardigheid

  Watermannen hebben een hekel aan onrecht en pikken dat niet. Worden zij of iemand in hun omgeving onredelijk behandeld, dan treden ze hier tegenop. Een wereldverbeteraar in de dop, die kleine Waterman!

 9. Charmant

  Het is behoorlijk moeilijk om boos te worden en vooral te blijven op een Waterman. Met zijn charme weet hij iedereen in te palmen. Ook jou…

Lees ook: Dit zegt jouw sterrenbeeld over jou als moeder

Bron: zodiacthing.com, abouthoroscope.com – Beeld: Shutterstock