Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
door

Zwanger? 6x films & series op Netflix die je moét zien

Is bankhangen op dit moment een van je grootste hobby's en Netflix je beste vriend? Maar weet je na al die uren bingewatchen even niet meer wat je nu nog kan kijken? Deze 6 films en series mag je in elk geval niet missen.

1. Babies

Advertentie

Van de allereerste ademhaling tot de eerste stapjes: het eerste levensjaar van baby’s is zo bijzonder dat Netflix er een serie van heeft gemaakt. Wedden dat je met een grote glimlach naar de zes afleveringen van Babies kijkt?

Lees ook: Zo ontwikkelt je baby zich maand voor maand in het eerste jaar

2. The Beginning of Life

The Beginning of Life geeft een inkijkje in de levens van jonge kinderen en hun gezinnen over de hele wereld. Het laat zien hoe belangrijk de eerste levensjaren zijn en de manier waarop de omgeving van een kind invloed heeft op de cognitieve, emotionele en sociale ontwikkeling. Niet alleen lieve beelden, maar nog leerzaam ook dus.

3. Workin’ Moms

Workin’ Moms laat het leven zien van vier moeders die na hun zwangerschapsverlof weer aan het werk gaan. Deze serie heeft niet voor niets drie seizoenen op Netflix, want hun struggles zijn behoorlijk geestig om te zien en herkenbaar bovendien. Denk ongemakkelijke situaties als kolven in de wc, melkvlekken op je blouse en tijdens een presentatie gebeld worden door het thuisfront.

Goed om te weten: Zwangerschapsverlof, wat zijn je rechten?

4. The Letdown

Slapeloze nachten. Haar dat de hele dag in de war zit, omdat je ’s ochtends geen tijd hebt om er een borstel doorheen te halen. Dat het moederschap niet alleen rozengeur en maneschijn is, is iets waar Audrey, moeder van een 2 maanden oude baby, over kan meepraten. Ze sluit zich daarom aan bij een supportgroep voor jonge ouders waar ze nogal, uh.., bijzondere vrienden maakt. Aanrader!

5. What To Expect When You’re Expecting

In deze heerlijke romantische komedie zie je hoe het leven van vijf koppels behoorlijk verandert zodra ze erachter komen dat ze een kind krijgen. Van een miskraam tot een adoptie en een zwangerschap na een one night stand, het komt allemaal voorbij. Net als zwangerschapskwaaltjes, bevallingen en relatiestruggles. Kortom, een film die helemaal past bij jouw state of mind.

Grappig! 15x zwangerschapstruggles in cartoons

6. Knocked Up

Zij heeft haar leven helemaal voor elkaar, hij is een nietsnut. Maar na een one night stand raakt Alison zwanger en dan probeert ze toch een relatie aan te gaan met de vader van haar kind. Tegen alle verwachtingen in lijkt er een sprankje hoop voor hun toekomst samen. Of het goedkomt? Kijk zelf maar.

Lees ook: Dit zijn de leukste Netflixseries voor jonge kinderen