In deze aflevering van 'Voedingsverhalen' gaat Pip in gesprek met Dominique. Zij is moeder van Irsa (6 maanden). Toen ze weer ging werken, vond ze het best spannend om te kolven op het werk. Dominique: 'Er komt veel op je af en ik had veel vragen. Want wat kun je verwachten en wat moet je doen? Het was ook even een zoektocht om uit te vinden hoe je het moet aanpakken als een meeting of afspraak verschoven wordt.'
Waar laat je de gekolfde melk op kantoor?
Bij de werkgever van Dominique is er een goed uitgeruste kolfruimte en is het allemaal goed geregeld. Toch liep ook zij tegen bepaalde zaken aan. Dominique: 'Ik wist niet precies wat ik moest meenemen naar mijn werk om te kolven, waar ik m'n kolfspullen op kantoor moest bewaren en waar bijvoorbeeld de gekolfde melk.' In deze video zoekt Pip naar antwoorden op de vragen van Dominique: hoe bereid je je voor op het kolven op het werk, wat neem je mee en waar voldoet een fijne kolfruimte aan?
Ook een voedingsvraag?
Heb jij net als Dominique ook een vraag over je baby voeden en teruggaan naar het werk? Of een andere voedingsvraag? Het Nutricia Care Team staat dag en nacht voor je klaar met persoonlijk advies, zonder oordeel. Of het nu gaat om tips bij het kolven, borstvoeding, het vinden van het juiste voedingsschema, krampjes of slapeloze nachten? Er is altijd een specialist die jouw vraag kan beantwoorden. Bel het Nutricia Care Team gratis (24/7) op 0800 022 26 26 of neem contact op via WhatsApp op +31 6 83 65 11 33.
Voedingsverhalen
In de serie 'Voedingsverhalen' voert Pip Pellens openhartige gesprekken met ouders over hun persoonlijke ervaringen rondom het voeden. Ze bespreekt de fijne en minder leuke momenten, en lastige vragen of uitdagingen die deze ouders hebben. Deze vragen legt Pip voor aan het Nutricia Care Team: een team van voedingskundigen dat dag en nacht klaarstaat voor al je vragen rondom de voeding van je kind.
Samen voor fijne voedingsmomenten.
Lees hier alle Voedingsverhalen.