Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
door

10 originele manieren om te zeggen: jullie worden opa en oma!

Als je net weet dat je zwanger bent, kun je misschien niet wachten om het grote nieuws te delen met je vrienden en familie. Vooral vertellen aan je eigen ouders dat ze opa en oma worden, is voor velen een bijzonder moment. Daarom hierbij 10 originele manieren die we je niet willen onthouden.

Advertentie
 1. Kraskaart


  Dit mooie kaartje onthult het blijde nieuws, zodra je (schoon)moeder het hartje weg krast. Vind je dit wel wat? Je bestelt hier zo’n leuke kraskaart.

 2. Kaartje met hint


  Hoelang zal het duren voor jouw (schoon)ouders deze subtiele hint doorhebben?

 3. Wijnetiket


  Ontwerp je eigen wijnetiket. Een leuke manier om meteen te kunnen proosten op het goede nieuws. Al neem jij uiteraard een ander, niet-alcoholisch drankje. Wist je dat je namelijk beter echt geen alcohol kunt drinken? Zelfs geen slokje.

 4. Zeg het met taart


  Een taart is zeker niet alleen maar geschikt om het geslacht van de baby te onthullen. Met deze leuke taarttopper is een taart ook heel feestelijk als zwangerschapsaankondiging.

  Advertentie
 5. Whiskeyglas

  Is de aanstaande opa of oma een liefhebber van whiskey? Hoe verrast zal hij zijn als je dit glas tijdens de borrel voor zijn of haar neus zet.

 6. Sleutelhanger


  Een blijvend aandenken is deze persoonlijke sleutelhanger. En dan is het extra lief om er ook een bedeltje met jouw geboortejaar erop bij te doen.

 1. Fortune cookie


  Gegarandeerd het gelukskoekje met de leukste toekomstvoorspelling ooit! En je bestelt ze hier.

 2. Mokken


  Nodig je (schoon)ouders uit voor de koffie of thee en geef ze uit mokken te drinken waarop je dé boodschap hebt laten zetten. En natuurlijk krijgen ze de bekers mee naar huis.

 3. Doosje geluk


  Hoe schattig is dit eitje in een doosje, met in het ei de mooiste boodschap ooit!

 4. Romper


  Laat een rompertje bedrukken en pak hem mooi in. Verrassing!

Bron: Café mom Beeld: Etsy