Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
bizarre producten
door

10x bizarre kinderproducten (die blijkbaar nog gekocht worden ook)

Het ouderschap is geweldig, maar ook best veel werk. Alles wat jouw dag makkelijker kan maken en tijd kan besparen is daarom welkom. Al gaan sommige ‘hulpmiddelen’ voor ouders wel érg ver. Zo kwamen wij deze maffe producten tegen.

Advertentie

1. De Babykeeper

5>babykeeper
Bron: Mommyessentials.com Je kent het vast wel: je bent gezellig een dagje met je baby op stap en dan moet je naar de wc. Je vlucht naar het dichtstbijzijnde toilet en wordt meteen voor een dilemma geplaatst: want waar laat je je kind? Nou, die hang je voor het gemak gewoon aan de wc-deur of muur in deze Babykeeper.

2. Whycry?

5>whycry
Foto: Amazon.com

Je baby huilt en je vraagt je af: wat is er toch? Deze gadget beweert precies te kunnen vertellen waarom je baby huilt. Met opties als: verveling, honger, slaperig en geïrriteerd. Zou het werken?

Lees ook: Dit zijn de vijf universele huilgeluiden volgens de Dunstan Babytaal methode

3. Crumbcap

5>crumbcap
Foto: Crumbcap.com

Kleine kinderen zijn gek op kliederen. Zet ze wat lekkers voor, en je weet: aan het einde van de maaltijd zitten de worteltjes en doperwtjes werkelijk overal. De Crumbcap – een soort slab met capuchon – is volgens de makers dé oplossing.

4. iPotty

ipotty

Advertentie
5>Foto: Target.com

Met de iPotty kan je kind op een leuke manier zindelijk worden. Terwijl hij op zijn potje zit, kan hij tegelijkertijd een filmpje kijken of gamen. Leert ‘ie alvast om te multitasken.

5. Baby Mop

5>babymop
Foto: Babymop

Geen tijd voor het schoonmaken van de vloer? Zet je baby aan het werk. Even de Baby Mop aantrekken en kruipen maar. Volgens de makers het bijzondere pak leert je kind er ook nog iets van. Win-winsituatie, toch?!

6. Een babybang


Foto: Babybangs

Het duurt wel even voordat je baby een volle haardos heeft, maar mocht je écht niet langer kunnen wachten, dan biedt deze nep-pony uitkomst. Bijna niet van echt te onderscheiden, toch?!

7. Een urinoir voor peuters


Foto: Peterpotty

Staat leuk in je woonkamer én zo blijft je eigen toilet ook nog eens lekker schoon. Ideaal!

8. Een stofzuiger voor kinderen


Foto: Redhousedesign

Met de Ride-on Vacuum is je kind wel een paar uurtjes zoet. Terwijl je kind het hele huis onder handen neemt, kun jij lekker onderuit gezakt op de bank zitten met een glas wijn.

9. Walking Helper


Foto: Onestepahead

Voorover gebukt rondlopen omdat je kind nog niet zonder je hulp stapjes kan zetten? Dat is nu verleden tijd dankzij de Walking Helper. Is je rug waarschijnlijk ook blij mee.

10. Play-Doh Cologne


Foto: Amazon

Kun jij ook geen genoeg krijgen van dat lekkere kleigeurtje? Dan hebben we goed nieuws voor je. Play-Doh heeft namelijk een eigen parfum, zodat je altijd naar klei kunt ruiken. Gaat je partner vast héérlijk vinden.

Meer lezen: 10 bizarre dingen die mensen vroeger met baby’s deden

Bron: Parenting.com


Commercieel – Hema – Offer – Zwangerschapshemd

Zwangerschapshemd

Rekt 9 maanden met je mee
Vind je hier