Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
Video: Secret Life of 5 Year Olds Milyah says her heart 'shrunk'

Deze kleuters hebben dé oplossing tegen een gebroken hart

Een gebroken hart is iets van alle leeftijden. In deze video laten kleuters zien dat ze de perfecte oplossing hebben als hun klasgenootje Milyah opbiecht een verschrompeld hart te hebben.

Advertentie

In het tv-programma The Secret Life of 4, 5 and 6 Year Olds krijgen we een geweldig mooi inkijkje in de belevingswereld van kleuters. En online verscheen er deze week weer een pareltje, die je echt even moet bekijken. In dit fragment gaat het kringgesprek gaat over vriendschappen als de vijfjarige Milyah haar gevoel uit. Ze heeft een verschrompeld hart, want ze heeft niemand om mee te spelen.

Groepsknuffel

De oplossing komt van een van Milyah’s klasgenootje. ‘Als iemand verdrietig is, geef ik ze een knuffel en een kus, omdat ze zich dan beter gaat voelen’, legt ze uit. Ze voegt de daad bij haar woord en al snel begint de hele klas Milyah te knuffelen.

Brede lach

Het blijkt de ultieme remedie voor het gebroken hart van het meisje, want zoals ze zelf zegt: ‘Iedereen ging mij knuffelen, en daardoor werd mijn hart groter.’ Als haar tenslotte gevraagd wordt hoe ze zich na al die knuffels voelt, zegt haar brede lach meer dan genoeg.

Video: YouTube