Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Gender reveal party krijgt een bizarre twist dankzij de aanstaande opa

In Amerika zijn gender reveal party's heel populair. Maar deze onthulling met een opa en een honbal in de hoofdrol loopt compleet anders dan gepland.

Advertentie

In Nederland is het vrij gebruikelijk om geheim te houden of je een zoon of een dochter krijgt. En de naam houden we al helemaal voor onszelf tot na de geboorte. Maar in de Verenigde Staten is het normaal om het geslacht en soms ook de naam al aan iedereen te vertellen terwijl de baby nog in je buik zit. Op speciale gender reveal party’s (vrij vertaald: geslachtsonthullings-feestjes) worden familie en vrienden uitgenodigd om te vertellen of er straks een meisje of een jongen geboren wordt. Bijvoorbeeld door een taart aan te snijden die van binnen blauw of roze is of ballonnen door te prikken met blauwe of roze confetti erin.

Speciale honkbal

In de Amerikaanse staat Californië wilden Max en Brittany McCauley hun gender reveal party origineel aanpakken, zo vertelt de aanstaande moeder. De ouders lieten een speciale honkbal vullen met poeder. Brittany zou de bal naar haar man Max, een fervent honkballer, gooien. Als hij die met zijn knuppel raakte zou het poeder eruit komen en de kleur ervan zou verraden of ze een zoon of een dochter kregen. Het liep iets anders…

Bloedende wond

Max slaagde er niet in de bal te raken met zijn knuppel en zijn vader, die achter hem zat als catcher, lukte het niet hem te vangen. In plaats daarvan raakte de honkbal de aanstaande opa recht in zijn gezicht waarna de bal uit elkaar spatte. Max en Brittany krijgen dus een jongetje. Opa Scott hield er wel een bloedende wond en een blauw haarcoupe aan over, maar is toch heel blij met het nieuws dat hij een kleinzoon krijgt.

Bron: People.com

Advertentie
Redactioneel – Offer – Heb jij nog geen EHBO-kit in huis?

Heb jij nog geen EHBO-kit in huis?

Shop hier