Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
Video: Spanx fail

Hilarisch: deze moeder test corrigerend ondergoed

Corrigerend ondergoed, het lijkt dé uitkomst tegen het slappe moederbuikje. Maar het verhullen van die gezellige vetjes is nog niet zo makkelijk. Daar kwam ook Laura, de blogger achter Knee Deep In Life, op een pijnlijke (maar stiekem ook hilarische) manier achter.

Advertentie

In de video zien we Laura, moeder van een peuter van drie en ‘in verwachting van een food-baby’. Want Laura is niet zwanger, maar heeft wel een buikje waardoor ze regelmatig de vraag krijgt hoeveel weken ze nog moet. Maar nu heeft ze de oplossing gevonden. Ze heeft corrigerend ondergoed besteld, waarmee ze haar buik kan verhullen en waardoor haar buik zal lijken op die van Jennifer Lopez.

Hoe kleiner, hoe beter

Ze heeft een maatje kleiner besteld dan de kleren die ze draagt, want ‘hoe kleiner, hoe beter’ heeft ze gehoord. Voor ze de magische top uitprobeert, realiseert ze zich nog dat de top dezelfde omvang heeft als haar dij, wat na een eenvoudige test ook zo blijkt te zijn.

Worsteling

Dan is het moment daar dat de worsteling begint. Laura probeert springend, trekkend en hijgend de corrigerende top over haar heupen te trekken. ‘Shit, I’ve ripped it!‘ roept ze op een gegeven moment uit. Na verwoede pogingen, krijgt ze de top over haar heupen, maar zodra de top op de juiste plek zit, rolt de onderkant op. Inmiddels is Laura in een stadium beland waarin ze vrij zeker is dat haar inwendige organen zijn beschadigd.

Bron: Scary Mommy Beeld en Video: Knee Deep in Life /YouTube