Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Samen met je baby in de Python? Het kan straks in de Efteling

Wij hebben de afgelopen dagen heel wat leuke 1 aprilgrappen voorbij zien komen, maar deze van de Efteling spant misschien wel de kroon. Het pretpark bracht vandaag naar buiten dat ze een samenwerking zijn aangegaan met Maxi-Cosi.

Advertentie

En wát voor een samenwerking: de twee partijen zouden een babystoeltje hebben ontwikkeld voor de Python, een van de bekendste achtbanen van de Efteling. Kun je dus gezellig met je baby een looping maken.

Dubbele looping

In een grappige video onthullen de twee bedrijven hun zogeheten ‘Baby’s First Ride-project’. Een stoeltje dat ervoor zorgt dat ook de jongste leden van het gezin voortaan kunnen genieten van dubbele loopings, een dubbele kurkentrekker en de helix van de Python.

Eerste ritje

In het filmpje legt een huisarts uit dat het erg goed voor baby’s zou zijn om in aanraking te komen met zo veel prikkels. Een moeder vertelt erg uit te kijken naar het eerste ritje van haar baby.  Koen Sanders, directeur Marketing en Communicatie van het park voegt toe: ‘We zouden de Efteling niet zijn als we niet iets zouden toevoegen op het moment dat de Python weer open gaat.’

De Python gaat morgen (echt) voor publiek open na een aantal maanden waarin de achtbaan dicht was voor een onderhoudsperiode.

Advertentie

Bron en beeld: YouTube/De Efteling

Commercieel – Hema – Offer – Zwangerschapshemd

Zwangerschapshemd

Rekt 9 maanden met je mee
Vind je hier