Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Papaklas: hoe doe je een luier goed om?

Diaper duty: hoe pak je dat nou het beste aan? De mannen van Papaklas laten in deze vlog zien waar je als aanstaande vader op moet letten als het om luiers gaat. Welk merk is het best? Hoe lang duurt het voordat een baby doorlekt? En hoe zit het met die plakrandjes?

De vlogs van Papaklas zijn voor en door mannen, maar óók interessant voor vrouwen. Papaklas biedt namelijk een uniek kijkje in de belevingswereld van de aanstaande vader. Hoe gaat hij om met dit ‘life changing moment’.

Advertentie

Ervaringsdeskundigen

De initiatiefnemers van Papaklas zijn Floris Regouin en radio-dj Sander de Heer. Het zijn echte ervaringsdeskundigen: Sander is vader van dochter Rosa (1,5 jaar) en Floris is vader van Seth (1 jaar) en binnenkort van een tweede kind. Zelf ontdekten ze in de aanloop naar de bevalling dat bijna alle informatie gericht is op zwangere vrouwen. Maar ook dat er een taboe rust op mannen die zich voorbereiden op het vaderschap. De meeste mannen hebben geen idee wat een hydrofiel luier, een geboorteplan of baarkruk is. En dat willen Sander en Floris veranderen.

Inschrijven voor een Papaklas kan hier.