Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Vrouw bevalt tijdens het zingen van Push it en de beelden zijn té geestig

Dat muziek het perfecte medicijn is tegen pijn bewijst deze familie uit Texas. Door het zingen van het toepasselijke nummer 'Push It' van Salt-N-Pepa moedigt de hele familie Jadie aan tijdens de bevalling van haar derde kind. En ook zij zingt uit volle borst mee.

Advertentie

Het was een spontane actie vertelt papa Jordan later. ‘De verpleegkundige vroeg of we een liedje of playlist hadden, die we tijdens de geboorte wilden afspelen.’ Het was Jadie’s zus die vervolgens met Push It op de proppen kwam.Het zingen lijkt succes te hebben want niet veel later en na slechts twee pushes komt het derde kind van Jadie en Jordan, dochter Alaya ter wereld.

Viral

Dat de video de hele wereld over zou gaan nadat-ie op Facebook werd gezet, hadden de ouders niet verwacht. ‘Nadat we de video online hadden gezet, zagen we het aantal views snel oplopen, ook zagen we dat het veel werd gedeeld. Eerst door vrienden en vrienden van vrienden, later ook door mensen die we helemaal niet kenden’, vertelt Jordan. ‘Binnen vijf uur was de video in heel Amerika verspreid, vervolgens in Australië, Londen en verder. Het was gek, maar ook geweldig om de reacties te lezen, ik had nooit gedacht dat het zoveel mensen zou bereiken.’

Bron: Little Things Beeld: YouTube