Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Onze redactie test producten onafhankelijk Lees meer
 

8x gezellige kerstuitjes met het hele gezin

Wil je deze kerstvakantie eens wat anders doen dan voorgaande jaren? Wij hebben 8 leuke kerst-uitjes op een rijtje gezet, waarmee dat zeker gaat lukken!

Advertentie

1) Winterstation Spoorwegmuseum (20 dec t/m 24 jan)

winterstation-persfoto1

Het Spoorwegmuseum in Utrecht wordt elke winter omgetoverd tot een heus winterstation. Geniet samen met je kids van een ritje op de echte ijsbaan (schaatsen zijn gratis te leen) of bekijk de prachtige ouderwetse carrousel die speciaal voor de kerst is opgebouwd. Op het buitenterrein kun je genieten van heerlijke (gratis) marshmallows die boven een kampvuur worden geroosterd.

Klik hier voor openingstijden en entreeprijzen.

2) Winter Wonder Land Duinrell (20 dec t/m 4 jan)

winterwonderland

Advertentie

In het Winter Wonder Land in Duinrell is dit jaar weer genoeg leuks te beleven voor kinderen. Breng een bezoekje aan de levende kerststal, doe een wens bij het Ouders van Nu wenspad, swing mee met het looporkest en geniet van mooie winterverhalen. Leuk: alle attracties in het park zijn ook gewoon open. Klik hier voor meer informatie.

3) Nachtwandeling door dierentuin Artis (24 dec)

a5112eb7019ccdaa98568b3f350dd3dd

Leer alles over de achtergrond van de rituelen rondom het kerstfeest en geniet van een gezellige nachtwandeling door dierentuin Artis in Amsterdam. Bekijk hier wat er in de wintermaanden nog meer te beleven is in Artis.

4) Kerstvoorstelling sesamstraat (20 dec t/m 4 jan)

Kerst-in-Sesamstraat_Lars-Koelewijn_03-e1418844675583

Advertentie

Tijdens de kerstvoorstelling van Sesamstraat kunnen je kinderen uit hun dak gaan met Bert, Ernie, Tommie en Elmo. Tijdens deze doe- en beleefshow zullen de kids zich geen minuut vervelen. En niet onbelangrijk: de voorstelling is ook geschikt voor de allerkleinsten (v.a. 2 jaar). Lees hier waar alle voorstellingen plaatsvinden, en hoe je aan kaarten kunt komen.

5) Familiedagen bij Giants of the Ice Age (20 dec t/m 4 jan)

r0-07-586-301-324-Giants_of_the_Ice_Age_grote_foto

Brrrr… de ijstijd komt tot leven in Amsterdam EXPO tijdens de kerstvakantie. Elke dag van 11.00 t/m 16:00 uur is het familiedag met allerlei gratis activiteiten. Van spannende vertellingen door de moderne mammoetjager Dick Mol, tot het voelen aan echte mammoetbotten en allerlei andere activiteiten. Klik hier voor meer info.

6) Bioscoopfilm Annie (Nederlands gesproken) 

annie3000(1)

Geniet samen met je kids van de moderne versie van de musical klassieker Annie. Het verhaal is hetzelfde gebleven, alleen speelt het zich af in de hedendaagse wereld. Klik hier voor actuele speeltijden.

7) Pluk van de Petteflet (20 dec t/m 4 jan)

pluk-theatervoorstelling

Pluk en zijn vrienden staan klaar om de torteltuin te redden, en om een nieuwe generatie kinderen een onvergetelijke theaterbeleving te bezorgen. Klik hier voor alle locaties in Nederland en entreeprijzen.

8) Museum voor communicatie (20 dec t/m 4 jan)

g

 

Zijn jouw kinderen ook helemaal gek op alles wat met techniek te maken heeft? Dan mag een bezoekje aan het Museum voor Communicatie in Den haag niet ontbreken! In de kerstvakantie kunnen kinderen hier hun eigen 3D-prints ontwerpen. Klik hier voor openingstijden en entreeprijzen.

Auteur: Erandi Godinez – Hoofdfoto: 123rf

 

 

 

 

Ouders van Nu product – Leren luiertas cognac

Burkely

Leren luiertas Burkely

€99,95
Bestel nu