Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
kind knutselt voor valentijnsdag
door

9x knutseltips voor Valentijnsdag

Wil jouw kind dolgraag een vriendje verrassen op Valentijnsdag? Of wil je samen een leuk knutselwerk maken voor je partner? Of vervelen je kinderen zich en wil je ze aan het knutselen zetten? 8 leuke dingen om te maken met het thema Valentijnsdag.

Advertentie

1. Vlinders in je buik

vlinder knutselen voor valentijnsdag

Beeld: Leukmetkids

Als je verliefd bent, dan krijg je vlinders in je buik. Deze vrolijke vlinders zijn zó gemaakt: meer dan een paar wc-rollen, lijm, gekleurd papier en tape heb je niet nodig. Zin om aan de slag te gaan? De website Leukmetkids legt je uit hoe het moet.

2. Zoutdeeghartjes

zoutdeeg hartjes knutselen voor valentijnsdag

Beeld: LadyLemonade

Geen zin in zoetigheid? Maak dan deze geweldige zoutdeeghartjes. Het leuke aan de creaties is dat ze nog jarenlang meegaan. Zo vergeet jouw Valentijn jou nooit meer. Hoe je deze hartjes maakt? Op Ladylemonade.nl vind je een uitleg.

3. Valentijnslichtje

lichtjes knutselen voor valentijnsdag

Beeld: LadyLemonade

Hartverwarmend en heel schattig: knutsel een Valentijnslichtje van zoutdeeg. Het maken is niet moeilijk en met versieren kun je helemaal los. Verf, glitters, stickers… je kunt het zo gek niet bedenken. Op LadyLemonade.nl staat omschreven hoe je te werk kan gaan.

4. Hartjesrups

hartjesrups knutselen voor valentijnsdag

Beeld: Voormijnkleintje

Deze leuke knutsel is heel geschikt om te maken met peuters. Simpel, maar met een aardig effect. Fijn voordeel: je hebt niet veel meer nodig dan gekleurd papier, een schaar, lijm en plakoogjes. Mocht je dat laatste niet in huis hebben dan kun je ze natuurlijk ook altijd uitknippen of tekenen. Nóg makkelijker! Op de website Voormijnkleine wordt uitgelegd hoe je deze leuke knutsel in elkaar zet.

Advertentie

5. Vriendschapsbandje

vriendschapsbandje knutselen voor valentijnsdag

Beeld: LadyLemonade

Heb je nog wat garen liggen? Laat je kind dan aan de hand van deze uitleg van LadyLemonade een simpel vriendschapsbandje knopen. Print er een kaartje met een lieve tekst bij en klaar.

7. Hartjesslinger maken

hartjesslinger knutselen voor valentijnsdag

Beeld: Moodkids

Voor deze hartjesslingers heb je niet meer nodig dan rood en roze papier, lijm, een gaatjestang en een stuk touw. De uitleg vind je op de website Moodkids.

8. Knutselen zonder vies te worden

knutselen zonder vies te worden voor valentijnsdag

Beeld: Childfullness

Voor de allerkleinsten is knutselen en verven zonder vies te worden bijna niet te doen… of toch wel! De website Childfullness heeft daar een goede oplossing voor bedacht. Met een stevig vel papier, verf en een diepvrieszakje (met rits) maakt jouw kind het allermooiste kunstwerk zónder vies te worden. Win-win!

9. Valentijnsdagkaart

valentijnsdagkaart knutselen voor valentijnsdag

Beeld: WestWing

Simpel, maar wel héél leuk. Knutsel samen deze kaart in elkaar en schrijf er wat liefs bij. Op de website Westwing vind je een filmpje met handige stappen.

Advertentie

Beeld: GettyImages

Redactioneel – offer – Houten speelgoed: mooi en duurzaam!

HEMA

Houten speelgoed: mooi en duurzaam!

Vanaf € 1
Shop nu