Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
sterrenbeelden kind

Sterrenbeelden: de horoscoop van je kind

Benieuwd naar de horoscoop van je kind? Hier vind je alle sterrenbeelden met de karaktereigenschappen die erbij horen, plus superleuke filmpjes met meer uitleg.

Advertentie

Overzicht sterrenbeelden

Een serieuze Steenbok of een gevoelige Vissen: welk sterrenbeeld heeft jouw kind? En wat wil dat zeggen over het karakter? Bekijk hieronder zijn sterrenbeeld en het filmpje met zijn horoscoop.

Tip: Hier vind je de leukste sterrenbeeldhangertjes voor aan een kettinkje

Horoscoop van je kind per sterrenbeeld

Het sterrenbeeld van je kind zegt veel over zijn eigenschappen. Is je kind over het algemeen erg druk of juist rustig, dan kan dit deels te verklaren zijn aan de hand van het sterrenteken. De video’s hieronder vertellen je per teken meer over alle bijzondere kenmerken, hoe je daarmee kunt omgaan en wat het zegt over de ontwikkeling van je kind.

Sterrenbeelden kind: Ram

Is jouw kind geboren tussen 21 maart en 20 april? Dan is zijn sterrenbeeld Ram. Een Ram is vaak een wildebras en zit vol energie. Het zijn geboren leiders: zelfverzekerd en onafhankelijk. Lees meer over kinderen met het sterrenbeeld Ram.

Video: Sterrenbeeld Ram

Sterrenbeelden kind: Stier

Is jouw kind geboren tussen 21 april en 20 mei? Dan is zijn sterrenbeeld Stier. Een Stier-kind is vriendelijk en knuffelig. Hij heeft meer behoefte aan fysiek contact dan aan praten om zich veilig te voelen. Lees meer over een kind met het sterrenbeeld Stier.

Video: Sterrenbeeld Stier

Sterrenbeelden kind: Tweelingen

Is jouw kind geboren tussen 21 mei en 22 juni? Dan is zijn sterrenbeeld Tweelingen. Die zijn vaak vrolijk en ontzettend nieuwsgierig. Bereid je dus voor op een kind dat veel vragen stelt en alles wil weten en uitproberen. Lees welke eigenschappen kinderen met het sterrenbeeld Tweelingen nog meer gemeen hebben.

Video: Sterrenbeeld Tweelingen

Sterrenbeelden kind: Kreeft

Is jouw kind geboren tussen 21 juni en 22 juli? Dan is zijn sterrenbeeld Kreeft. Een Kreeft is lief en gevoelig. Hij zal snel een sterke band ontwikkelen met zijn ouders en is niet graag alleen. Ook treedt hij liever niet buiten zijn comfort zone. Hier lees je meer over de eigenschappen van kinderen met het sterrenbeeld Kreeft.

Video: Sterrenbeeld Kreeft

Sterrenbeelden kind: Leeuw

Is jouw kind geboren tussen 23 juli en 23 augustus? Dan is zijn sterrenbeeld Leeuw. Deze kinderen hebben meestal een sterk gevoel van eigenwaarde en staan graag in het middelpunt. Lees hier wat de eigenschappen zijn van kinderen met het sterrenbeeld Leeuw.

Video: Sterrenbeeld Leeuw

Sterrenbeelden kind: Maagd

Is jouw kind geboren tussen 24 augustus en 23 september? Dan is zijn sterrenbeeld Maagd. Dit kind is graag bezig, grote kans dat hij je wil helpen met koken en klusjes. Ze zijn erg kritisch en perfectionistisch en krijgen stress van chaos. Lees hier meer over de eigenschappen van kinderen met het sterrenbeeld Maagd.

Video: Sterrenbeeld Maagd

Sterrenbeelden kind: Weegschaal

Is jouw kind geboren tussen 24 september en 23 oktober? Dan is zijn sterrenbeeld Weegschaal. Waarschijnlijk heb je een heel makkelijke, lieve baby in huis. Weegschalen houden van harmonie en zijn heel diplomatiek. Ook hebben ze veel oog voor schoonheid. Lees hier wat andere eigenschappen zijn van kinderen met het sterrenbeeld Weegschaal.

Video: Sterrenbeeld Weegschaal

Sterrenbeeld kind: Schorpioen

Is jouw kind geboren tussen 24 oktober en 22 november? Dan is zijn sterrenbeeld Schorpioen. Dat zijn kinderen die graag nieuwe dingen willen leren en erg volhardend kunnen zijn. Ze voelen zich fijn bij hechte relaties, maar vinden alleen ook goed hun weg. Lees meer over de eigenschappen van kinderen met het sterrenbeeld Schorpioen.

Video: Sterrenbeeld Schorpioen

Sterrenbeeld kind: Boogschutter

Is je kind geboren tussen 23 november en 21 december? Dan is zijn sterrenbeeld Boogschutter. Deze kinderen zijn enthousiast en willen de wereld verkennen, hoe klein ze ook zijn. Het zijn echte buitenkinderen. Lees hier wat de andere eigenschappen zijn van kinderen met het sterrenbeeld Boogschutter.

Video: Sterrenbeeld Boogschutter

Sterrenbeeld kind: Steenbok

Is jouw kind geboren tussen 22 december en 19 januari? Dan is zijn sterrenbeeld Steenbok. Deze kinderen kunnen erg serieus overkomen en zijn vaak vroeg volwassen. Ze zijn rustig van aard en houden van efficiëntie. Lees hier meer over de eigenschappen van een kind met het sterrenbeeld Steenbok.

Video: Sterrenbeeld Steenbok

Sterrenbeeld kind: Waterman

Is jouw kind geboren tussen 20 januari en 19 februari? Dan is zijn sterrenbeeld Waterman. Waarschijnlijk doet hij graag alles zelf, want deze kinderen zijn erg zelfstandig. Verder zijn ze vaak niet heel dol op knuffelen en hebben ze een grote behoefte aan vrijheid. Lees hier meer over de eigenschappen van kinderen met het sterrenbeeld Waterman.

Video: Sterrenbeeld Waterman

Sterrenbeeld kind: Vissen

Is jouw kind geboren tussen 20 februari en 20 maart? Dan is zijn sterrenbeeld Vissen. Deze kinderen zijn erg gevoelig en pikken de stemming van anderen op. Als de sfeer thuis niet goed is, trekken ze zich dit al snel persoonlijk aan. Hier lees je meer over de eigenschappen van kinderen met het sterrenbeeld Vissen.

Video: Sterrenbeeld Vissen

Herken jij de karaktereigenschappen van je kind in zijn sterrenbeeld? Of klopt er helemaal niks van? En hoe zit het met die van jezelf? We lezen hieronder graag je reactie!

Redactioneel – offer – Buitenspelen is leuk!

HEMA

Buitenspelen is leuk!

Helemaal met het buitenspeelgoed van HEMA
Shop