Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
Kidsproof-volkswagenbusje

5 stoere uitjes voor kleine én grote autogekken

Houdt je kind van alles met wielen? Dan gaat-ie glimmen van geluk van de trucks in het DAF-museum. Ook tof: een PAW Patrol-speurtocht tussen de brandweerauto’s of zelf karren in een formule 1-wagentje. Start je motor en gáán!

Advertentie
 1. Vrachtwagens in het DAF Museum 

  Kidsproof-DAF-museum-kinderuitje

  DAF museum

  ‘Fafwaag’ was één van de eerste woorden die mijn zoontje kon zeggen. Hij heeft dan ook een enorme fascinatie voor vrachtwagens. In het DAF Museum in Eindhoven kun je er héél veel bekijken: gewone vrachtwagens, bussen, legertrucks, brandweerwagens, maar ook een betonmixer en een takelwagen. De speurtocht is leuk voor kinderen vanaf zes jaar, maar ook zonder speurtocht is er genoeg te zien. Zo begin je in de eerste werkplaats van de gebroeders van Doorne. Gratis met je museumkaart.

 2. Dreumesinstuif met knotsgek loopfietsparcours

  Kidsproof-Alkmaar-Sport-Dreumesinstuif-uitje

  Dreumesinstuif

  Ken je de grote topsporthal van Sportcomplex De Meent Bauerfeind in Alkmaar? Daar organiseren ze sportevenementen voor de allerkleinsten. Voor kinderen van één tot vijf jaar is er op vrijdag 2 maart een sportinstuif met het thema Superhelden. En ja, je kind mag natuurlijk verkleed komen. Neem vooral ook z’n loopfiets mee, want er is een knotsgek fietsparcours uitgezet. Als je je online aanmeldt, betaal je voor één kind en één begeleider maar vier euro. En daar krijg je een hoop lol voor!

  Advertentie
 3. PAW Patrol speurtocht in PIT Veiligheidsmuseum

  Kidsproof-PIT- Veiligheidsmuseum-uitje

  PIT veiligheidsmuseum

  PAW Patrol in aantocht! Het PIT Veiligheidsmuseum in Almere staat vol stoere bolides: brandweerwagens, politieauto’s én ambulances. Kinderen mogen overal zelf in klimmen. Voor de allerkleinsten (twee tot vier jaar) is er een PAW Patrol speurtocht en kinderen vanaf vier jaar kunnen hun skelterrijbewijs halen. Tatuutatuu! Gratis met je museumkaart.

 4. Rondracen bij Race Planet for Kids in Amsterdam

  Kidsproof-Race-planet-for-kids-uitje

  Race Planet

  Deze coole binnenspeeltuin ligt naast de grote indoor kartbaan van Race Planet en lijkt wel één grote verkeerstuin. Kleintjes kunnen er rond crossen met driewielers, skelters en zelfs elektrische formule 1-wagens en motoren. Er is een grote speelbus en je kunt er een ritje maken in de autobaan die door de lucht gaat. Vervelen is bijna onmogelijk: hier kun je in één dag zoveel kilometers afleggen…

  Advertentie
 5. Auto’s bewonderen in het Louwman Museum

  Kidsproof-Louwman Museum-uitje

  Louwman Museum

  Ferrari’s, Maserati’s, Jaguars, Lamborghini’s: in dit museum in Den Haag staat een indrukwekkend wagenpark te shinen. Ruim 250 auto’s hebben ze er, van antieke karretjes tot dikke raceauto’s. Zeker ook een walhalla voor volwassen autoliefhebbers dus, en het is wel een echt kijken-niet-aankomen-museum. Maar in de speeltuin in Park Marlot, achter het museum, kun je je kind voor of na het bezoek lekker laten uitrazen. Ook hier gratis toegang met je museumkaart.

Redactioneel – Offer – Ovulatietest

Ovulatietest

Jouw 2 meest vruchtbare dagen
Vind je hier