Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
Kind speelt in een binnenspeeltuin

6x unieke binnenspeeltuinen

Van natuurlijke materialen tot rijden op speelgoed-paarden: deze speeltuinen zijn allemaal nét even anders en daarom extra leuk. Van deze speeltuinen gaat je kind ongetwijfeld heel blij worden.

Advertentie
 1. Dikke pret in de Pretfabriek

  Kidsproof-uitje-binnenspeeltuin-pretfabriek-woerden-def
  De Pretfabriek

  Deze speeltuin in Woerden is de leukste ‘fabriek’ die je je maar kunt voorstellen! Glijbanen, klimtoestellen, trampolines, een verkeersparcours met échte stoplichten: je vindt het hier allemaal. Natuurlijk is er ook een apart speelgedeelte voor de allerkleinsten, wel zo veilig. Op doordeweekse dagen, buiten de vakanties, organiseren ze speciale peuterochtenden.

 2. Happy-de-peppie op De Happyfarm

  kidsproof-uitje-binnenspeeltuin-happyfarm-terschuur-def
  De Happyfarm

  In Terschuur vind je deze leuke speelboerderij met speciale peuterochtenden. Er is een prachtige binnenspeeltuin met softplay-ruimte voor de kleintjes, maar ook een geweldige buitenspeelruimte. En bovendien veel echte knuffeldieren: eind februari worden de lammetjes verwacht en mag je ze komen aaien!

 3. Kiekeboe bij de Drentse koe

  Kidsproof-uitje-binnenspeeltuin-drentsekoe-def
  De Drentse Koe

  Deze speel- en ijsboerderij in het Drentse Ruinerwold heeft een grote verwarmde speelschuur met een superleuke ‘manege’ met speelpaardjes om op rond te rijden. Maar er is ook een bouwzolder voor Lego-fans, een klim- en glijtoren, een disco-dansmat, een panna-voetbalveld en nog veel meer. Ook buiten is het feest, met onder meer skelters, traptrekkers, springkussens en een dierenweide. En dan die ijsjes… mmm!

 4. Hoera voor Heggies Speelschuur 

  Kidsproof-uitje-binnenspeeltuin-heggies-speelschuur-def
  Heggies speelschuur

  In Emst, aan de rand van de Veluwe en vlak bij de A50, zit deze mooie speeltuin. Met een grote glijbaan, een ballenbak en een speelkooi, maar ook een originele rodelbaan met sleetjes. Is ondertussen de zon gaan schijnen? Dan is er buiten ook genoeg te doen. Terwijl jij op het terras zit, kunnen de kinderen kijken bij de dierenweide, spelen in de buitenspeeltuin en op skelters rondrijden.

  Advertentie
 5. De beest uithangen bij KidsZoo

  kidsproof-uitje-binnenspeeltuin-kidszoo-noordwijkerhout-def
  KidsZoo

  Midden in de Bollenstreek vind je in Noordwijkerhout dé ideale plek voor kleine apen: een speeljungle waar je kind heerlijk in kan klimmen, rennen, vallen, opstaan en weer doorgaan. Buiten de vakanties kun je doordeweeks vóór 11 uur ’s ochtends extra voordelig naar binnen met je welp. Even onder ons: alleen al de appeltaart van Landgoed De Olmenhorst is een supergoede reden om te gaan.

 6. Alles van hout bij Het Gouden Woud

  kidsproof-uitje-binnenspeeltuin-goudenwoud-liempde-def
  Het Gouden Woud

  In Liempde, tussen Den Bosch, Tilburg en Eindhoven, zit deze speelboerderij met alleen maar natuurlijke materialen. In het zand graven, met water spelen, hutten bouwen, goud zoeken, dat kan hier allemaal binnen. En als de zon doorbreekt is er buiten een doolhof, een enorm speeltoestel, een dierenweide voor de kinderen én een heerlijk terras voor de ouders.

Leuk voor onderweg:

Alwiene Waals

Alwiene Waals blogt voor Kidsproof.nl over de leukste uitjes en kinderactiviteiten in Nederland. Samen met haar zoontje Sam verkent ze de nieuwste speeltuinen, pretparken, musea, koffie-places en kidsproof-restaurants. Ze hebben een gedeelde passie voor films, lekker eten en reizen en vinden zo altijd weer een leuk nieuw plekje om in de Kidsproof-blogs te delen.

Ouders van Nu product – Zwanger Scheurkalender

Zwanger Scheurkalender

€ 14,99
Shop nu