Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

7x coole musea voor kinderen

De herfst(vakantie) is een heerlijke tijd om eropuit te gaan met je kind. Daarom heeft Kidsproof.nl twaalf coole kindermusea voor je verzamelt. Ga lekker samen op ontdekking. Ook top als het regent.

 1. Schip Ahoy!

  In de herfstvakantie zijn er voor kleine en grote matrozen allerlei te gekke activiteiten in Het Scheepvaartmuseum in Amsterdam! Zo is er een familiekijktocht, een Kids Vakantiewerkplaats (6+) én mogen kids op avontuur met Rinus de Rat (3+)!

 2. Alles over ons kikkerlandje

  Wat is het Openluchtmuseum in Arnhem toch een museum! Het is alsof je terug in de tijd stapt én is super leuk voor de kleintjes. De kinderen kunnen lekker scharrelen op het speelerf en aan de slag met ouderwetse karweitjes.

 3. PIT Veiligheidsmuseum

  Nieuwsgierig wat die stoere politievrouwen en brandweermannen precies doen? Wil jouw kind zelf ervaren hoe het is om een misdaad op te lossen of een brandje te blussen? In PIT ontdekken jullie dat op een interactieve manier. Leuk voor kinderen vanaf 4 jaar!

 4. Egyptisch avontuur!

  In het Rijksmuseum van Oudheden in Leiden mogen kids op ontdekking langs de Goden van Egypte! De kleintjes mogen aan de slag met de Egyptische kleurplaat en voor de grotere kids is de ‘Grote Goden Quiz’ audiotour. Ook kun je hiërogliefen schrijven, piramides bouwen en zien hoe een vis wordt gemummificeerd.

 1. Naar het Van Gogh Museum!

  Wauw! Wist jij dat er zoveel leuks te doen is voor kinderen in het Van Gogh Museum? Wat dacht je van een speurtocht, de theatrale rondleiding of de inloopworkshops. En wist je dat je de dieren uit StoryZoo hier kunt ontmoeten? Een aanrader dus!

 2. Pandas, a new story

  Wauw wat blijft het Omniversum indrukwekkend! In Pandas, a New Story wordt Pandawelpje Qian Qian voorbereid op het leven in de wildernis. En dat levert superschattige beelden op! De film is geschikt voor alle leeftijden.

 3. Ontdek het Mauritshuis

  Kinderen hebben altijd gratis toegang tot het Mauritshuis in Den Haag. Dat is fijn! Geen reden dus om niet een bezoekje te brengen aan het beroemde meisje met de parel. Je kunt er met het hele gezin op avontuur met het Familie-doe-pakket of De Gouden Tour. Ook zijn er iedere vakantie speciale kinderactiviteiten!

Yay! Kidsproof.nl heeft een vernieuwde website. Benieuwd? Neem snel een kijkje!

Ezra Verhagen

Ezra is marketeer bij Kidsproof.nl en daardoor als geen ander op de hoogte van de leukste gezinsuitjes en kinderactiviteiten door het héle land. Elke twee weken verzamelt ze voor Ouders van Nu een lijstje met haar favoriete uitjes van dat moment. Handig voor als je inspiratie nodig hebt voor komend weekend