Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Handig! 7x do’s en don’ts voor het kopen van een kinderwagen

Wanneer je een kinderwagen wil kopen, zijn er flink wat dingen waar je rekening mee wil houden. Van veiligheid tot opbergen en natuurlijk – het oog wil ook wat – de looks van de wagen. Daarom: deze handige do’s en don’ts! Zo wordt wandelen met je baby zeker een feestje.

Ouders van Nu samen met Joolz

Do: Ga voor een ergonomisch model, voor jezelf én voor je baby wandelt dat een stuk fijner. Jij wil ‘m prettig kunnen duwen en je baby moet er fijn in liggen én zitten, zodra hij wat ouder is. Dat betekent dus een fijne wieg én een goed zitje.

Don’t: Laat je baby niet te lang in het autozitje zitten. Hierin heeft hij geen comfortabele en goede houding. Als je echt aan de wandel gaat, is het exit autozitje en pak je het zitje van de wandelwagen erbij.

Do: Gaat de wagen mee in de auto of wil je ‘m in huis stallen? Kies dan een exemplaar dat zich goed laat opbergen. Als je de kinderwagen makkelijk invouwt, heb je er zelfs in de kleinste auto en gang plek voor.

Don’t: De boodschappen, luiertas en de buit van een dagje winkelen: hang ze niet aan de wagen (kiepgevaar), maar ga voor een model met voldoende opbergruimte. Zo rijdt de wagen niet alleen soepeler, maar het is ook een stuk veiliger.

Do: Ga voor een wagen waar je baby goed op temperatuur blijft. Hang in elk geval nooit een hydrofiele doek over de kap om je kind te beschermen tegen de zon. De temperatuur loopt snel op en er komt te weinig zuurstof in de wagen. Een wieg met goede ventilatie – zoals de Joolz Day+ – is een mooie optie. Daarmee heb je een knusse en warme wagen bij koud weer en een luchtige, wind doorlatende wagen als het warm is. Een parasol of zonnekap houdt je baby uit de zon.

Don’t: Bespaar niet op veiligheid. Een kinderwagen moet je baby veilig vervoeren. Fijn: de Joolz Day+ is een kinderwagen met verlichting. Daarmee zijn jij en je baby goed zichtbaar wanneer je eens in het donker loopt.

Do: Je wil het liefst een wagen waar je vanaf de eerste wandeling mee op pad kunt, totdat je kind helemaal zelfstandig kan lopen. Ga daarom voor een kinderwagen waar je echt blij mee bent en die er dus ook stijlvol uitziet. Cliché, maar waar: het oog wil ook wat. Zo blijf je ‘m met plezier gebruiken.

Ontdek de Joolz Day+

Ergonomische meegroei-kinderwagen
Van de veiligheidsbeugel tot de voetensteun: alles is ontworpen om samen met je kind mee te groeien, terwijl de verstelbare duwbeugel ervoor zorgt dat ouders met een rechte rug kunnen wandelen.

Eenvoudig in gebruik
Naast zijn supersoepele rit en stijlvolle look is de kinderwagen ook nog eens heel eenvoudig in gebruik. Het openen en roteren van de veiligheidsbeugel, het instellen van de stoel naar een van de drie comfortabele posities, het manoeuvreren door winkels en drukke straten: je hebt slechts één hand nodig. 

Slim ontwerp
Bij het ontwikkelen is overal aan gedacht. De Joolz Day+ komt dan ook met nogal wat fijne features:

  • Wiegventilatie zorgt dat je baby altijd verse lucht inademt én het geeft uitzicht.
  • Geïntegreerde led-verlichting voor extra zichtbaarheid.
  • Supereenvoudig inklapsysteem om ‘m makkelijk op te bergen.
  • Een levenslange garantie.
  • Mooie kleuren, onder andere: Premium pink, Timeless taupe, Modern blue, en Awesome anthracite.
  • Je creëert je eigen unieke kinderwagen met Joolz Day+ Style it Yourself