Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
schaatsbanen
door

8x de leukste schaatsbanen van Nederland

Als we het over leuke winteractiviteiten hebben, mag schaatsen niet ontbreken. Geen natuurijs in de buurt? Dan zijn er genoeg schaatsbanen (binnen én buiten) waar je je kunt uitleven met je kinderen.

Advertentie
 1. De Uithof in Den Haag

  In de Uithof kun je allerlei leuke activiteiten doen op het ijs. Wat dacht je van een ijshockeyworkshop of een gezellig schaatsfeestje? Als je kind nog niet zo handig op het ijs is, kan hij ook een proefles schaatsen volgen.

 2. Ice*Amsterdam Schaatsbaan Museumplein

  Advertentie

  Schaatsen op een prachtige locatie, dat kan bij Ice*Amsterdam! Geniet van het uitzicht op het Rijksmuseum en schaats hand in hand met je kind onder de Magere Brug door. Hebben jullie genoeg kilometers gemaakt? Dan kun je lekker bijkomen in de bistro of op de knusse wintermarkt.

 3. De Scheg in Deventer

  Schaatsschool De Scheg geeft schaatsles aan kinderen en volwassenen op verschillende niveaus. Op het IJsplein kunnen kleintjes hun eerste stappen op het ijs zetten met behulp van rekjes, maar ook voor iets oudere kinderen zijn er activiteiten. Er is ook een curlingbaan.

 4. Schaatsbaan Rotterdam

  Advertentie

  Hebben je kinderen het schaatsen nog niet helemaal onder de knie? Dan kunnen ze zich prima uitleven op de funbaan: een baan waar kinderen naar hartenlust kunnen oefenen. Ook spectaculair: Op de 400-meterbaan staat op vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 16.00 uur de regenboogverlichting aan.

 5. Thialf in Heerenveen

  Waar kun je beter (leren) schaatsen dan de plek waar topschaatsers geschiedenis schrijven? Op het topsportijs van Thialf kan je kind alvast oefenen voor de Elfstedentocht. Check de website voor de data en tijden wanneer er vrij schaatsen is, er is namelijk regelmatig een groot schaatsevenement.

 6. Glanerbrook in Geleen

  Schijnt de zon of regent het knetterhard? Bij Glanerbrook maakt het niet uit. Er is zowel een buitenijsbaan als een overdekte ijshal waar je recreatief kan schaatsen met je kind. Als je geen schaatsen in huis hebt, kun je ze huren bij SharpEdge, te vinden direct naast Laco.

 7. Cool Event in Scheveningen

  Cool Event heeft Scheveningen weer omgetoverd tot winterparadijs. De iconische schaatsbaan op het Kurhausplein is voor jong en oud. De ijsbaan is heel geschikt voor kinderen die hun eerste stapjes op het ijs zetten. Tijd over? Bekijk de expositie met ijssculpturen op het strand.

 8. Jaap Edenbaan in Amsterdam

  De basis van het schaatsen krijgt je kind geheid onder de knie bij de schaatsschool op de Jaap Edenbaan. Op een laagdrempelige, speelse manier leren kinderen stevig op hun ijzers te staan, en dat lekker in de buitenlucht.

Beeld: Shutterstock

Commercieel – Hema – Offer – Peuter dekbedden

Peuter dekbedden

Een zacht, katoenen dekbedovertrek
Shop nu