Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
door

Zo kan het ook: 7x de uitbundigste gender reveal party's

Je kunt het geslacht van je kind op veel verschillende manieren bekendmaken: een ballon doorprikken, een taart aansnijden of een confettikanon. Maar je kunt het ook véél groters aanpakken. Hier 7x de uitbundigste gender reveals.

Advertentie

Welk geslacht jouw toekomstige kind heeft, maakt natuurlijk helemaal niet uit. Toch vinden sommige aanstaande ouders vinden het leuk om een speciaal moment te maken van de geslachtsonthulling.

Lees meer: Gender reveal: het geslacht van je baby bekendmaken

 1. Hoogvlieger


  Om het geslacht van jouw kind bekend te maken kun je een helikopter laten opstijgen die vervolgens blauw of roze poeder loslaat. Is dit echt iets voor jullie? Dan moet je het niet erg vinden om diep in de buidel te tasten: de helikopter stijgt op vanaf 2000 euro.

 2. Knalpijp


  Houd je liever beide beentjes op de grond? Dan kun je ervoor kiezen om poeder uit de uitlaat van je auto te laten schieten. Tip: laat de omstanders niet te dichtbij staan, voor je het weet zijn zij van top tot teen blauw of roze.

  Advertentie

  Lees ook: Zo organiseer je een originele babyshower

 3. Power Rangers


  De assistent van de Canadees-Filipijnse actrice Shay Mitchell bedacht een verrassende gender reveal. Met een gevecht tussen twee Power Rangers werd het geslacht van hun tweede kindje bekendgemaakt. Origineel!

  Tip: Hier shop twee gender reveal poeder shooters

 4. Gigantische baby’s


  Niet zo’n fan van de Power Rangers? Dan kun je ook twee enorme baby’s met elkaar laten strijden.

 5. Fitness reveal


  Deze gender reveal is leuk voor aanstaande vaders en moeders die veel in de sportschool te vinden zijn. Met deze kit bevestig je zwarte zakjes met poeder aan fitness gewichten. Deze laat je van een hoogte vallen waardoor er blauw of roze poeder vrijkomt. Verrassing!

  Advertentie

  Ook leuk: Ai! 10 (hilarische) gender reveals die compleet mislukken

 6. Metershoge taart


  Groot, groter, grootst moest deze Amerikaanse YouTuber hebben gedacht. Voor haar eigen gender reveal bakte Leslie zich suf om een gigagrote taart te maken. Deze werd uiteindelijk bijna net zo hoog als zijn maker. Of ie ook helemaal op is gegaan, betwijfelen we.

 7. Babyblauwe Burj Khalifa


  Zijn de bovenstaande opties niet groots genoeg? Dan maakt deze gender reveal misschien wel indruk. Een Syrisch-Canadese influencer en zijn vrouw lieten het hoogste gebouw van de wereld, de wolkenkrabber Burj Khalifa in Dubai, babyblauw kleuren. Het prijskaartje was flink: het stel tikte hier ruim 95.000 dollar voor af.

 8. Harry Styles


  Je kunt natuurlijk ook altijd aan je favoriete artiest tijdens een concert vragen of hij mee wil werken aan jouw gender reveal party. Harry Styles deed dit en maakte het geslacht van de nog ongeboren baby van een fan bekend.

  Lees ook: Oeps! Ongeduldig zoontje ‘verpest’ gender reveal moment

Beeld: GettyImages

Redactioneel – Offer- Drinkbeker

Drinkbeker

De Miracle 360° Trainer Cup
Shop nu