Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
Video: Toddler Is Hilariously Unimpressed by New Baby Brother

Deze grote zus is overduidelijk niet blij met haar nieuwe broertje

De komst van een broertje of zusje is meestal een blijde gebeurtenis, maar niet voor deze grote zus. Ze is duidelijk niet onder de indruk van het moment dat zij voor de eerste keer haar broertje ziet en mag vasthouden.

Advertentie

In de video zien we een peuter die voor het eerst kennismaakt met haar pasgeboren broertje. Het meisje, dat Ella heet, zit op de bank als ze haar broertje in haar armen gelegd krijgt. Haar gezicht verrekt geen spier en een lachje of een kusje kan er dan ook niet vanaf. Misschien niet de allerschattigste reactie, maar grappig is het zeker!

Priceless

Haar vader, de Amerikaanse Jordan Jeremias deelde de video van zijn dochters reactie en noemde Ella’s reactie ‘priceless’. Hij plaatste de video op Facebook met daarbij de woorden: ‘Zoals gevraagd, hier de reactie van onze peuter Ella toen wij onze zoon Coleman uit het ziekenhuis naar huis brachten voor de eerste ontmoeting tussen broer en zus.’ We hopen dat het goed is gekomen met de band tussen broer en zus, maar dat zal vast wel. Wist je trouwens dat het ook nog heel goed voor je gezondheid is om een broer of zus te hebben? 

Bron: Daily Mail Video: You Tube