Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Hét verhaal achter het chaotische BBC interview met Robert Kelly

Zuid-Korea-deskundige Robert Kelly werd ongewild wereldberoemd nadat zijn kinderen een interview met de BBC verstoorden. Maar wat gebeurde er nu precies?

Advertentie

De BBC sprak met Kelly, zijn echtgenote en hun twee kinderen over het interview dat vorige week viral ging.

Chaos

Kelly gaf vorige week een interview vanuit zijn huis in de Zuid-Koreaanse stad Busan. Halverwege het interview ging plots de deur open en danste zijn dochtertje de kamer binnen. Kelly probeerde het gesprek voort te zetten, terwijl hij zijn kind buiten beeld probeerde te houden. Even later kwam ook nog zijn baby in een wagentje binnenrijden, gevolgd door de vrouw van Kelly die de kinderen zo snel mogelijk de kamer uitwerkte.

‘Bang voor ontslag’

‘Normaal doe ik altijd de deur op slot bij dit soort interviews’, zegt Kelly. ‘Dat was ik deze keer vergeten en dat heeft ervoor gezorgd dat we nu YouTube-sterren zijn.’ Toch kon Kelly er in de eerste instantie niet om lachen. ‘In het begin schaamde ik me heel erg. Ik was bang dat ik eruit lag bij de BBC.’ Kelly stuurde de omroep na het interview meteen een mailtje met zijn excuses. Kelly’s vrouw kon wel lachen om het incident. ‘Ik heb het terug gekeken en ik bleef maar lachen’, vertelt ze.

Auteur: Erandi Godinez – Bron en beeld: BBC

 

 

Redactioneel – Offer – Een goede nachtrust

Een goede nachtrust

White noise machines
Bekijk hier