Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Kinderen met beperking schitteren in nieuwe River Island-campagne

Het Britse modemerk River Island bestaat dertig jaar en dat vieren ze met een mooie boodschap. In de campagne van hun kinderkledinglijn schitteren zes kinderen met een beperking. Waarom? ‘Labels zijn voor kleding en niet voor kinderen’, aldus het merk.

Advertentie

Volgens River Island straalt ieder kind in mooie kleding, ongeacht of hij of zij een beperking heeft. En daar zijn wij het helemaal mee eens.

Gezellige shoot

In de campagne zijn onder andere de zesjarige Cora en de vijfjarige Teddy te zien. Cora heeft het syndroom van Down en ‘maakte iedereen op de set aan het lachen’, vertelt haar moeder aan Daily Mail. Ook Teddy had het naar zijn zin tijdens het schieten van de foto’s. Het jongetje heeft een hersenverlamming, waardoor hij zijn armen en benen niet goed kan gebruiken. Volgens zijn moeder ‘straalt hij nog steeds de fotoshoot’.

Vaker modellen met beperking

Het is overigens niet de eerste keer dat River Island kinderen met een beperking inhuurt als model. Vorig jaar was de elfjarige Joseph, die het syndroom van Down heeft, ook te zien in een campagne. Hij maakte deel uit van de ‘RI Kids Squad’: een gemengde groep kinderen die model stond voor de herfst- en wintercampagne.

Auteur: Erandi Godinez – Bron: Dailymail – Beeld: YouTube

Advertentie
Commercieel – Hema – Offer – Zwangerschapshemd

Zwangerschapshemd

Rekt 9 maanden met je mee
Vind je hier