Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Waarom willen kinderen in een T-shirt naar buiten als het vriest?

Veel ouders herkennen het: een kind dat naar buiten wil met enkel een T-shirtje over zijn bovenlijf. ’Nee mam, ik hoef geen jas aan.’ Zelfs geen muts, sjaal of handschoenen. En weg is-ie!

Advertentie

Voor de familie Holderness (bestaande uit moeder Kim, vader Penn, dochter Lola en zoon Penn Charles) is dit probleem ’s winters aan de orde van de dag.

Alleen een T-shirt? Bekend probleem

Als je af en toe wat tijd op Youtube doorbrengt, heb je het gezin ongetwijfeld al eens voorbij zien komen, want regelmatig brengen de vier video’s uit waarin ze parodieën van bekende liedjes uitvoeren. En het moet gezegd: met succes, want bijna elke video is viral gegaan! Zo ook deze nieuwe video over het in-je-hempie-naar-buiten-gaan-T-shirt-probleem. Briljant!

Blijf vooral kijken tot aan het einde, voor fragmenten van ouders over de hele wereld met exact hetzelfde probleem.

Hoe zit dat

Wat wil nou: kinderen vinden het (bij wijze van spreken) fijner om naakt rond te dwarrelen dan ingepakt en wel te moeten bewegen. Zoals ze geboren worden, vrij van frutsels en verpakkingen. Geen T-shirt, geen probleem. En het is natuurlijk wel zo dat de lichaamstemperatuur van een kind hoger ligt dan die van een volwassene.

Advertentie

Auteur: Marjolein Schel – Bron: Youtube