Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
Showflits: Wietze verklapt per ongeluk geslacht baby en Kim Kotter overladen met emoties

Showflits: Wietze verklapt per ongeluk geslacht baby en Kim Kötter overladen met emoties

In een flits het laatste shownieuws over zwangere BN’ers en bekende baby’s. Luchtige gespreksstof voor op het schoolplein of bij het koffiezetapparaat.

Advertentie

Wietze verklapt geslacht baby

Qmusic-dj Wietze verklapte vanmorgen tijdens zijn ochtendshow per ongeluk al het geslacht van de baby die hij en zijn vrouw Lieke Veld in januari verwachten.

Net als zijn vader

Xess Xava heeft zijn eerste woordje gezegd en de eerste stap richting zijn volgende carrière lijkt gezet. Trotse vader Wesley schrijft: ‘De beste momenten in het leven met mijn zoontje en vrouw. Zijn eerste woord is ‘bal’, dat zegt iets..’ Xess Xava viert in oktober zijn eerste verjaardag.

Overladen met emoties

Kim Kötter werd afgelopen weekend vroeg wakker door haar jetlag. Met Muck naast zich in bed werd ze plots overladen met emoties door wat er allemaal gebeurt de afgelopen tijd.


Ze schrijft onder andere: ‘Hier 6u in de nacht. Ik lig al vanaf 5u wakker omdat Muck de liefste geluidjes maakt in zijn slaap. Zo lief dat ik hem het liefste uit bedje haal om te knuffelen. En dan zie ik de meest nare berichtjes op nieuwsapps staan over baby’s.. De clichés zijn waar. Je kunt niks meer hebben! Films, boeken met nare scènes met baby’s of kindjes. Met tranen in de ogen leg ik boeken weg, zet ik films stop of scroll ik snel zielige nieuwsitems verder. Ik kan het niet aan. Het liefst neem ik alle kindjes op die geen fijn thuis hebben of door oorlog alles kwijt zijn. Maar dan heb ik wel een heeeeeeel groot huis nodig helaas. Liefde genoeg. Wees lief voor elkaar!’

Advertentie

Shane ‘scoort’

En hoe! Achter de rug, met een schitterende curve maakt Shane Kluivert een strakke ‘goal.’ En ja, daar hoort natuurlijk uitbundig gejuich na afloop bij.

Hypnobirthing

Bobbi Eden verwacht in september haar eerste kindje, maar is nu al in de stress over een eventuele paniekaanval. Uit voorzorg kiest Bobbi samen met haar man Mark voor een speciale cursus die voor Victoria Koblenko en Kim Kötter ook wonderen heeft verricht. Tijdens een cursus hypnobirthing leer je (eventueel samen met je partner) hoe je door ademhalingsoefeningen en ‘loslaten’ zo ontspannen mogelijk van de bevalling kunt genieten.

MEER LEZEN?

Auteur: Noortje Molenaar – Bron en beeld: KIJK/Instagram

Advertentie