Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
trouwen
door

7x waarom trouwen extra leuk is in het bijzijn van je kind(eren)

Steeds meer stellen kiezen ervoor om te trouwen na de geboorte van hun kind. Geef ze eens ongelijk! De aanwezigheid van je kind(eren) maakt deze toch al bijzondere dag helemáál ontroerend. Zeven goede redenen om (pas) te trouwen na het krijgen van een kind.

Advertentie

1. Het schattigste bruidsmeisje of de coolste bruidsjonker ooit

Bij een bruiloft mag een bruidsmeisje of bruidsjonker niet ontbreken en hoe leuk is het als je deze rol aan je eigen kind kunt geven? Het moment waarop je je kind door het gangpad ziet lopen in een snoezig jurkje of stoer pakje is écht onbetaalbaar.

2. Inlijsten: trouwfoto’s van het hele gezin

Je bruiloft is één van de mooiste momenten uit je leven, maar helaas is deze dag ook zo voorbij. Gelukkig heb je al die geweldige foto’s nog. Trouw je met je kind erbij, dan is één ding zeker: dat levert niet alleen mooi, maar ook origineel beeldmateriaal op! Van een driftbuitje in de kerk tot gekke danspasjes tijdens het feest: wedden dat jullie hier later om kunnen lachen?

3. Je trouwt met meer dan één persoon

Je gaat namelijk niet alleen een verbintenis aan met je partner, maar ook met je kinderen. Er zijn allerlei leuke manieren om ze bij de bruiloft te betrekken. Zo kun je voor je kinderen een mooi sieraad laten maken dat je ze tijdens de ceremonie geeft. Of wat dacht je van een kindertrouwakte? Die kun je tijdens de ceremonie tevoorschijn halen en door je kinderen laten tekenen.

4. Je kinderen zijn getuige van de liefde tussen jou en je partner

Met je huwelijk vier je de liefde die jij en je partner voor elkaar voelen en dat is prachtig om te zien. Niet alleen voor jullie familie en vrienden, maar al helemaal voor je kinderen. Wat een fijn voorbeeld!

Advertentie

5. In het middelpunt

Op deze dag sta je niet alleen stil bij de liefde die je voor je partner voelt, maar ook bij de liefde voor je kinderen. Door je kinderen tijdens de ceremonie nog eens extra te benoemen en ze bij alles te betrekken, voelen ze zich minstens zo speciaal als jij.

6. Kinderen halen de spanning weg

Tijdens je bruiloft zijn alle ogen op jou gericht en dat kan best voor wat spanning zorgen. Gelukkig zijn je kinderen er om het ijs te breken. Als jij met zweethanden voor het altaar staat en je kind ineens besluit om een lachbui te krijgen, is de lading er direct vanaf en kun je lekker meelachen.

7. Een dag om nooit te vergeten

Dit is niet alleen een onvergetelijke dag voor jou, maar ook voor je kinderen. De herinneringen die je deze dag met ze maakt zullen ze de rest van hun leven koesteren. Als je later nog eens de trouwfoto’s met ze bekijkt, weten ze dat ze onderdeel zijn geweest van een van de meest bijzondere dagen uit jouw leven.

Meer lezen: Zo creëer je onvergetelijke momenten met je kind. 

Redactioneel – offer – Opgeruimd is netjes, speelgoed opruimen is leuk en leerzaam!

Opgeruimd is netjes, speelgoed opruimen is leuk en leerzaam!

Ontdek het aanbod speelgoedkisten