Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

12x voorjaarsvakantie doe-tips in Midden-Nederland

Komend weekend start de voorjaarsvakantie in Midden-Nederland. En voor iedereen die gezellig in Nederland blijft, heb ik een lijstje met 12 leuke Kidsproof-uitjes in deze regio gemaakt! Dit zijn mijn favorieten:

Advertentie
 1. MaritiemMuseumRotterdam_workshopselfiesmakenvoorjaarsvakantie_mini
  In het Maritiem Museum in Rotterdam leert een echt smid kinderen smeden én kunnen ze zich verkleden en laten schminken om vervolgens selfies te maken als kapitein, scheepskok of boegbeeld. Schip ahoi!
 2. Maaspodium Rotterdam mini
  In het Maaspodium in Rotterdam kun je in de hele voorjaarsvakantie bijna elke dag naar een leuke familievoorstelling (vanaf 2 jaar). Vóór en ná de voorstelling zijn er bovendien extra kinderactiviteiten. Zo is naar het theater gaan nóg leuker.
 3. Krokus Kabaal Den Haag mini
  Ook in Den Haag is er een leuk rondreizend theater- en kunstfestival voor kinderen vanaf 2 jaar: Krokus Kabaal. Tussen al het aanbod zit vast iets leuks voor jou en je kind(eren).
 4. KidsFest De Pier Scheveningen mini
  Op De Pier in Scheveningen is er een tweedaags KidsFest met volop leuke (en stoere) kinderactiviteiten voor kinderen tot 15 jaar. Kun je gelijk nog even lekker uitwaaien op het strand!
 5. Royal Delft mini
  Bij Royal Delft leer je deze vakantie alles over Delfts Blauw. Kinderen vanaf 7 jaar mogen er een speurtocht doen en kunnen vervolgens zelf een artikel beschilderen met Delfts blauwe verf tijdens de workshop.
 6. Kinderboekenmuseum Den Haag mini
  Er is ook weer een leuke workshop in het Kinderboekenmuseum (één van mijn favoriete kindermusea) in Den Haag, hier kunnen kinderen hun eigen pop-up boek maken.
 7. Rondleiding Binnenhof Den Haag mini
  Wist je dat je er een kinderrondleiding (6+) op het Binnenhof is? Zo kun je zien waar de koning de troonrede voorleest. Spannend!
 8. Lente Uitjes Utrecht mini
  In Utrecht bieden de Stadsschouwburg, Theater Kikker en Podium Hoge Woerd de hele vakantie samen Lente-Uitjes aan, een programma vól met leuke theatervoorstellingen. Ik ben heel benieuwd naar het Familieconcert van Lejo mét musici van het Symfonieorkest.
 9. Kindersportcentrum SamSam Utrecht mini
  18 sporten uitproberen op één dag? Dat kan dus echt bij Kindersportcentrum SamSam. Ik vind het een superslim concept. De kinderen kunnen er lekker uitrazen, maar het is ook echt een leuk familie-uitje waarbij je met z’n allen actief kunt zijn.
 10. Gemaskerd_bal_op_De_Haar_voorjaarsvakantie mini
  Op Kasteel De Haar (wat een prachtig kasteel!) staat alles in het teken van het Gemaskerde Bal. Download van te voren een masker op de website en versier het. Kleed je mooi aan en je bent helemaal klaar voor de kinderrondleiding.
 11. Nijntje museum utrecht mini
  Het Nijntje Museum in Utrecht is net helemaal verbouwd en opnieuw geopend. In de vakantie zijn er extra muzikale voorstellingen.
 12. Festival-Militair-Culinair NMM Soest mini
  Het Nationaal Militair Museum in Soest eindigt de vakantie met het Festival Militair Culinair. Hier kun je proeven wat militairen eten als ze op missie zijn. Kinderen kunnen zich laten schminken als militairen én de stormbaan uitproberen!

PS: volgende week volop leuke tips voor de voorjaarsvakantie in regio Noord!

 

 

Redactioneel – Offer – Zwangerschapssymptomen

Een fijn zwangerschapskussen is onmisbaar!

Shop nu