Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
13 stoere uitjes

10x stoere uitjes voor kleine avonturiers

Bij Kidsproof.nl doen we er altijd ons best voor om voor álle kinderen leuke activiteiten op onze site te plaatsen. Voor nieuwsgierige kids, voor kinderen die van koken houden, voor sportieve kids. Dit keer zijn kleine durfals aan de beurt. In deze blog daarom 10 stoere uitjes en tips voor kinderfeestjes.

Advertentie
     1. Nerf-party (6+)

      nerf-party

      Heb jij thuis een kleine Nerf-fan rondlopen? Dan is dit echt het perfecte partijtje. Blast-Zone in Haarlem bouwt voor feestjes een gymzaal om tot een echte Nerf-arena. Goede begeleiding zorgt ervoor dat het spel draait om communicatie, samenwerking en tactiek. Niet zomaar in het wilde weg schieten dus. Reken maar dat daarover nagepraat gaat worden!

     2. Tubing (5+)

      tubling
      Op een rubberen band van een 100 meter lange baan afglijden. Durven die van jou dat? Dan zijn de tubing banen van Skicentrum Moser in Enschede een echte aanrader. De kinderen van collega Wencke konden er geen genoeg van krijgen. Voor kinderen vanaf 5 jaar is er een Fun Tubing Parcours. Kinderen vanaf 8 jaar mogen een superafdaling maken. Woon je in het westen van ons land en wil je ook tuben? Dat kan bij Outdoor Ski & Fun in Bergschenhoek.

     3. Paintball Manege (8+)

      paintball-manege

      Voor de echte durfal heeft de Paintball Manege in Rotterdam superspannende kinderfeestjes op het programma. In een oude manege zijn een vliegtuigwrak, uitkijkposten, een legertruck en de beste schuilplekken neergezet, waar de jarige en zijn vriendjes zich mogen uitleven met paintballgeweren. Uiteraard horen een stevige overall en beschermend masker ook bij de uitrusting. Cool!

      Advertentie
     4. Klimmen (4+)

      klimmen

      De Klimmuur in Haarlem organiseert wel heel stoere kinderfeestjes: je leert tot wel 16 meter hoog te klauteren op een echte klimmuur. Dat is spannend! Eerst is er een duidelijke uitleg over hoe je veilig klimt, dan worden alle klimmers gezekerd en dan… de hoogte in. Met je kinderen klimmen in Amsterdam kan ook: ga dan naar… Mountain Netwerk (7+).

     5. Electrocross feestje (6+)

      electrocrossfeestje
      EeXparc organiseert stoere kinderfeestjes op hun binnen- en buitencrossbaan in Wanroij. De kinderen krijgen een cool cross-shirt aan en mogen zich na een goede uitleg helemaal uitleven op een echte e-bike. Op een gaaf circuit natuurlijk en onder begeleiding van profs die ze stap voor stap begeleiden. Goed om te weten: als je kunt fietsen, kun je ook een e-bike aan.

     6. Wind ’n Wheels (8+)

      windnwheels

      Weet je wat landzeilen is? Nou ja, de naam zegt het al: zeilen op land. In plaats van op een boot zit je in een wagentje met een zeil en de wind zorgt ervoor dat je vooruit gaat. Wind ’n Wheels in Amsterdam…

      Advertentie
     7. SegTours (8+)

      segtours

      Hebben jouw kinderen wel eens op een Segway of OxBoard gereden? Best moeilijk en stoer dus als je de techniek beheerst. Kinderen die dit onder de knie willen krijgen, zijn bij SegTours in Zandvoort aan het goede adres. Na een uitgebreide training gaan ze op weg. Zijn jouw kids meer fan van OxBoards? Laat ze dan bij Segtours een clinic volgen. Ook een onvergetelijk feestje!

     8. Laser gamen bij Powerzone (8+)

      lasergamenbijpowerzone

      Mijn zoon Sam is gek op lasergamen. Want hoe stoer is het om met een lasergeweer op zoek te gaan naar de vijand? Powerzone in Amsterdam heeft een van de grootste en modernste lasergamearena’s van Amsterdam. Leuk voor een kinderfeestje! Nog een goede plek om te laser gamen is trouwens Lot 66 in Breda.

     9. Actie! (8+)

      actie

      Ook een aanrader voor kinderen met lef is Action Planet in Velsen-Zuid. Doe de Quad Experience en en leer zelf een quad besturen, spannend! Of strijd tegen je vriendjes en vriendinnetjes in een heuse vijfkamp. Maar je kunt ook kiezen voor boogschieten of vlotbouwen. Quad rijden kan trouwens ook leuk, en al vanaf 5 jaar, bij Stal Oostwal in Amsterdam.

     10. Oerstoer kinderfeestje (AL)

      oerstoer-kinderfeestje
      ‘Natuur is een feest!’ uit Amsterdam organiseert door het hele land avontuurlijke kinderfeestjes in het bos voor bikkels die van buiten zijn houden. Je gaat allemaal spannende bosspelletjes doen, een katapult maken, een duin afrollen, een takkenhut bouwen, verstoppertje spelen, jezelf camoufleren en meer. Kortom, oerstoer! Geen bos in de buurt? Dit feestje kan ook georganiseerd worden in de duinen of een minder aangeharkt park.

Commercieel – Center Parcs – Bungalow Race

Center Parcs

Boek voordelig je vakantie tijdens de Bungalow Race!

Vanaf €272,- per cottage
Bekijk de accommodaties