Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

5 Sprookjesachtige lichtjeswandelingen

Kidsproof.nl’s Dies woont met haar gezin in Amsterdam. Ze is voor haar werk altijd op zoek naar leuke tips voor gezinsuitjes en kinderactiviteiten. “Lichtjeswandelingen geven dat ultieme winter- en feestdagengevoel, een écht familie-uitje dat je op verschillende plaatsen in het land kunt doen.”:

Advertentie
 1. Lichtjesavond op Kasteel de Haar (Haarzuilens)
  Vlak bij Utrecht ligt het prachtige Kasteel de Haar. In de kerstvakantie kun je er een sprookjesrondleiding doen. Extra bijzonder is het om deze ’s avonds te doen, tijdens de lichtjesavonden, dat kan alleen rondom de feestdagen.
  WDM Kasteel de Haar
 2. Sprookjeswinterland (Enkhuizen)
  Sprookjeswonderland is ’s winters eigenlijk dicht, maar in de kerstvakantie gaan ze twee weken open en is het park omgetoverd tot Sprookjeswinterland. Zorg dat je er rond de schemering nog bent, door de prachtige lichtjes wordt deze wondere wereld nog magischer.WDM Sprookjeswinterland
 3. Lichtjestour door de Rotterdamse Haven
  De Rotterdamse Havens vind ik erg indrukwekkend. Rond de feestdagen zijn de containerterminals van de Maasvlakte 2 prachtig verlicht. Met de FutureLand Ferry kun je in de kerstvakantie een rondvaart langs de Maasvlakte maken om deze super moderne haven in aanbouw te zien en alle lichtjes te bewonderen.
  WDM Rotterdamse Haven
 4. Amsterdam Light Festival
  Tijdens de vierde editie van dit festival kan jong en oud opnieuw genieten van de mooiste lichtkunstwerken. Je kunt tot en met 17 januari de verlichte binnenstad van Amsterdam vanaf het water of de wal bekijken. Het thema dit jaar is ‘Vriendschap’.
  lichtjeswandeling amsterdam
 5. Licht op de Vesting (Heusden)
  In Heusden vindt tot en met 3 januari de eerste editie van Licht op de Vesting plaats. Tijdens dit lichtfestival kun je genieten van verhalen, lichtobjecten en performances. Ontdek tijdens de Verborgen Verhalen Wandeling meer van Heusden.
  lichtjeswandeling heusden

Voor bijna alle lichtjesactiviteiten moet je van te voren reserveren. Wees er op tijd bij. Check van te voren de openingstijden tijdens de vakantie en feestdagen.

Ouders van Nu product – Leren luiertas zwart

Burkely

Leren luiertas Burkely

€99,95
Bestel nu