Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
6 leuke zomeruitjes voor Midden-Nederland

6 leuke zomeruitjes voor Midden-Nederland

Bij mijn Kidsproof-collega’s in het midden van het land is de zomervakantie al begonnen. Hét moment om met je kids een dagje uit te plannen. En dus vind je deze keer 6 leuke en door Kidsproof getestte gezinsuitjes in de regio Midden-Nederland.

Advertentie
 1. Hollandse dagen in Madurodam

  Hollandse Dagen in Madurodam
  In Madurodam kijk je je ogen uit, maar er is tegenwoordig ook ontzettend veel te doen. Deze zomer zijn er extra veel leuke activiteiten tijdens de Hollandse dagen! Loop op klompen, wek windenergie op en laad een container in de Rotterdamse haven. Ook een succes: de Hollandquiz.

 2. Giant Whales in Omniversum

  Giant Whales in Omniversum
  WOW! Ineens sta je oog in oog met de bultrugwalvissen in Omniversum. Alleen op het enórme koepelscherm zie je deze giganten en hun acrobatische trucjes op ware grootte. Een onvergetelijke ervaring!

 3. Romein in één dag

  Romein in een dag
  In het Rijksmuseum van Oudheden kun je ontdekken hoe je een soldaat, edelvrouw of stoere gladiator wordt. Echt hele gave activiteiten. Aanrader!

 4. Zomerprogramma in het Nationaal Militair Museum

  Zomerprogramma in Nationaal Militair Museum
  Het Nationaal Militair Museum in Soest straalt natuurlijk al één en al stoerheid uit en de nieuwe bootcamp & survival activiteiten vullen dat goed aan. Moed, teamwork en plezier staan centraal. Aan de bak dus.

  Advertentie
 5. Zomerkracht in Museum Volkenkunde

  Zomerkracht in museum Volkenkunde
  In Museum Volkenkunde zijn er heel veel extra zomeractiviteiten, kinderen kunnen mee doen met Kung Fu, gelukshangers maken en buiten indianenspelletjes bij de tipi spelen. Wist je dat je hier ook leuk kunt picknicken?

 6. Watersporten bij beachclub Down Under

  Watersporten bij beachclub Down Under
  In het midden van het land, aan een heerlijk zwemmeer, vind je beachclub Down Under (in Nieuwegein). Onze Kidsproof-reporters hebben er heerlijk geluncht, gezwommen en veel lol gehad met het kijken naar degenen die zich aan de wakeboard- en waterkski-baan waagden.

Redactioneel – Offer – Zwangerschapskalender

Ben jij al klaar voor de komst van je baby?

Van ledikantje tot babyfoon
Shop nu