Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
6x leuke wannahaves voor kinderen

6x leuke wannahaves voor kinderen

Van vrolijke wandhaakjes tot grappige spelletjes: Anneloes Jonker selecteert de leukste wannahaves voor kinderen.

Advertentie

1.Handige haakjes

Geschreven door

Anneloes Jonker

Ze zijn niet alleen praktisch, maar staan ook nog eens super vrolijk, deze wandhaakjes van The Zoo. Met verschillende beesten en kleuren verkrijgbaar.

€ 9,95, capventure.com

w1

2. TV op je kamer

‘Mam, mag ik een tv op mijn kamer?’ ‘Ja, hoor’.  Dit is nog eens leuk ‘televisie kijken’! Met de favoriete knuffels, het leukste speelgoed of de mooiste boekjes van je kind in de hoofdrol.

€ 84,47, DaWanda.com 

w2

3. Slim systeem

Vroeger hadden ze van die Oudhollandse tegeltjes, nu hebben wij ixxi. Dat is een slim systeem om een leuke wandcollage te maken. Je gebruikt er je eigen foto’s voor of foto’s die je via hun site kunt vinden. Bepaal zelf de vorm en het formaat en voeg dan kaders, filters of teksten toe. De afbeeldingen worden gedrukt op vierkante kaarten die makkelijk kunnen worden vervangen of worden aangevuld.

Advertentie

ixxidesign.com

w3

4. Monsterlijke rugtas

Naar school gaan is helemaal een feest met zo’n grappige rugtas van Urban Junk. Ze zijn er in verschillende prints; van heerlijke frieten of burgers tot een Legoprint of gekke monsters.

€ 32,49, Urban Junk via pybeurope.com

w4

5. Stop de persen

Nieuwsberichten schrijven, plaatjes tekenen, spelletjes maken… Er is van alles te doen op de redactie van de Donkey News krant.

Advertentie

€ 7,95, kleinezebra.com

w5

6. Hahaha! Poep!

wc, drol, wc-papier, handen wassen… Leg je kaarten zo snel mogelijk neer in de juiste volgorde. En anders? Anders wordt er op je kop gepoept! Leuk voor ieder kind in de pies en poepfase.

Het Poepspel, € 14,99. Te koop bij speelgoedwinkels.

w6

 

Redactioneel – Offer – Heb jij nog geen EHBO-kit in huis?

Heb jij nog geen EHBO-kit in huis?

Shop hier