Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
8x trampolinehallen

8x de leukste trampolinehallen

Trampoline springen is voor iedereen leuk. Kinderen kunnen zich lekker uitleven en trucs oefenen, voor papa’s en mama’s is het een goede workout en kleintjes kunnen leuk spelen op een wiebelende ondergrond. Trampolinehallen zijn dus een ideaal uitje voor het hele gezin.

Advertentie

Deze acht vinden wij toppers:

Geschreven door

Alwiene Waals

 1. Jump XL

  Jump XL
  Jump XL in Zandvoort is nieuw en zó cool! De trampolinevelden zijn geschakeld en bekleden zowel de vloer als de wanden. Kinderen kunnen hier helemaal los. Voor de kleintjes is de Puppy Jump genieten: tijdens deze uren is de hal alleen geopend voor kinderen van 1 t/m 4 jaar en hun ouders, die gratis mee mogen. Wordt je peuter tenminste niet gelanceerd door een iets te enthousiaste 8-jarige.

 2. Jumpin’ Noordwijk

  Jumpin Noordwijk
  Wow, dit overdekte trampolinepark in Noordwijk is ruim 600 m² groot. Er staan trampolines in allerlei soorten en maten en er is een Tumbling Lane (superlange turnmat) en een Foam Pit (bak met schuimblokken om in te landen). Je kunt er eindeloos springen, lessen volgen óf een sportief feestje organiseren.

 3. TRIXS Trampolinepark

  Trixs trampoline
  Kom lekker springen in dit gave indoorpark in Leidschendam. Ga zo hoog je kunt en show je coolste ‘TRIXS’. Het park heeft 40 aaneengeschakelde trampolines, een 12 meter lange tumblingbaan en zelfs de zijkanten zijn voorzien van trampolines. Op woensdag, vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 11:00 uur is het ‘peuters only’. Kan je mini-me rustig stuiteren.

 4. JumpSkillz

  Jumpskillz
  JumpSkillz in Alkmaar is een toplocatie voor een kinderfeestje, maar ook dé plek voor family fun. Iedere zondagochtend kun je hier van 10:00 tot 12:00 uur terecht voor de Family-Jump. Dan kunnen ouders en kinderen samen springen. Buiten Alkmaar zijn er ook vestigingen in Purmerend en Hoofddorp.

  Advertentie
 5. FreeStyle Motion

  Freestyle Motion
  Lekker een paar uurtjes springen kan ook heel prima bij FreeStyle Motion in Heerhugowaard of Rotterdam. Deze indoor parken hebben verschillende trampolines, een springbox met airbag-landing en foampits. En je kunt er ook freerunnen, stoer! De vestiging in Rotterdam is zelfs het grootste indoor trampolinepark van Europa. Ook super voor een kinderfeestje.

 6. VROG

  VROG
  Het gigantische trampolineveld van VROG in Amsterdam loopt door over de muren. Recht omhoog! Er is ook een ‘airbag’ van 30 m²: de perfecte plek om salto’s en andere acrobatische trucs te oefenen. Leuk is het Ouder & Kind-springen voor kinderen tussen de 2 en 6 jaar. Ook een goede work-out voor jou! En daarna lekker relaxen in de hangmatten in het VROG-café.

 7. Jumping Jack

  Jumping jack
  Wat een supergave nieuwe plek in Almere! Trampolines, een enorme airbag, een balansbalk, een freerunparcours en een foampit: alles is er aanwezig om vette tricks uit te voeren. En binnenkort zit Jumping Jack op meer plekken in Nederland.

 8. Bounz

  Bounz
  De trampolinehallen van Bounz vind je op veel plaatsen in Nederland, waaronder Arnhem, Assen, Enschede, Amsterdam en Eindhoven. Je kunt er vrij springen, een Bounz Party geven en les krijgen om je skills te verbeteren. Voor de peuters zijn er speciale openingstijden.

  Advertentie

Is trampoline springen niet echt iets voor jou? Op Kidsproof.nl staan ook veel andere tips voor gezinsuitjes. Naar binnenspeeltuinen bijvoorbeeld, lekker de natuur in of naar leuke musea.

Ouders van Nu product – Zwanger- en Babybox 2022

Ouders van Nu

Zwanger- en Babybox

GRATIS
Vraag aan