Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
Airbnb: net als thuis

Airbnb: net als thuis!

Na onze vakantie met twee peuters in een hotel wisten we één ding zeker: dit doen we volgend jaar anders.

Advertentie

Natuurlijk bestaan er kindvriendelijke hotels, maar ook daar gaat de ontbijtzaal vaak pas om acht uur open, zit je met zijn allen op een kamer of krijg je entertainment voorgeschoteld waar je niet op zit te wachten. Samen waren we al een aantal keer via Airbnb een weekend weggeweest maar toen we ontdekten dat er ook een filter ‘kindvriendelijk’ was, ging er een wereld aan prinsessenkamers en cars-bedden voor ons open.

Geschreven door

Hilde Tholen

Normandië

Uiteindelijk kiezen we voor een kindvriendelijk landhuis in Normandië. Meteen tijdens het eerste contact met de verhuurder geven we aan dat we met twee peuters komen. De kinderen van de eigenaresse zijn zelf al ouder, maar ze heeft alles wat we nodig hebben nog in huis en belooft ons dat het ons aan niks zal ontbreken. Er is zelfs een babyfoon die we bij de buurman mogen brengen, mochten we een avondje samen uit eten willen.

Family heaven

En dus verlaten we zonder kinderbedjes, -stoelen en speelgoed ons huis en arriveren we zes uur later in family heaven. Een Frans landhuis met een enorme tuin, zwembad (uiteraard met een goed hek), een tennisbaan en een tot speelparadijs omgebouwd koetshuis. Echt alles is aanwezig: 34 tuitbekers, 2 luieremmers, verschoonkussens, flessenwarmers, opblaaszwembadjes, bad-eendjes en zelfs een dvd van Shaun het schaap. Nachtlampjes op de kinderkamers, een speelschuur vol hobbelpaarden en een schuurtje op de tennisbaan vol driewielers en loopfietsen.

Té relaxed

De ezels en het geitje in de tuin maken het feest voor de kinderen compleet. En daarmee voor ons ook. Terwijl de kinderen alle driewielers uit het schuurtje uitproberen, koken wij een heerlijk Frans diner. We besluiten dat we de babyfoon niet nodig hebben; dit huis is té relaxed om geen gebruik van te maken!

Redactioneel – Offer – Maaltijd in een handomdraai

Maaltijd in een handomdraai

De beste baby foodprocessors
Shop nu