Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

5x de allerlekkerste pannenkoekrestaurants

Woensdag 29 november is het Sint Pannenkoek. Top excuus om pannenkoeken te eten, lekker met beide handen aangrijpen! Geen zin om ze zelf te maken? Dit zijn vijf pannenkoekenrestaurants met net dat beetje extra…

Advertentie
 1. Pannenkoekenboot

  Pannenkoekenboot
  In Rotterdam, heb je De Pannenkoekenboot; in Almere en Groningen vind je ’t Pannenkoekschip. Je raadt het al: je eet je pannenkoek dus aan boord!

 2. Lage Vuursche

  Lage Vuursche
  Dit dorpje is toch wel een beetje het mekka van de pannenkoekenrestaurants. Je vindt er maar liefst vier in dit kleine dorpje. Eerst lekker wandelen dus en dan naar De Vuursche Boer, ’t Jagershuis, Het Vuursche Bos of De Bosrand.

 3. Lekker ouderwets

  Boshuis Drie
  Boshuis Drie ligt verstopt in een sprookjesachtig bos bij Ermelo. Je waant je er in grootmoeders’ tijd. Het is er klein, knus en op de lunchkaart staan ouderwetse pannenkoeken. Geen 40 varianten, gewoon het echte werk. En lekker dat ze zijn!

 4. Feest voor de kids

  Het Pannekoeckershuys
  Bij Het Pannekoeckershuys kun je heerlijke pannenkoeken eten, mogen de kinderen zich verkleden, worden ze geschminkt en krijgen ze ook nog eens dukaten waarmee ze ene kadootje kunnen uitzoeken. In de grote speeltuin met trampolines, skelters en graafmachine zijn ze uren zoet. Feest voor de kids dus!

 5. Hip, hipperdehipst

  MOOK Pancakes
  Mook Pancakes in Amsterdam is eind januari geopend en heeft de pannenkoek in een heel nieuw jasje op de kaart gezet! Ze maken heerlijke biologische pannenkoeken met blauwe bessen, chocolade en banaan, maar ook met hummus, geitenkaas en zalm. Geen standaardwerk dus!

  Advertentie
Redactioneel – Offer – zwangerschapstest

Zwangerschapstest

Betrouwbaar en snel
Vind je hier