Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Dit is dé nieuwe zomervakantie-hotspot van Nederland! Iets voor jou?

Voor het ultieme zomergevoel hoef je écht niet helemaal naar de Costa del Sol. Bij Center Parcs beleef je namelijk een onvergetelijke zomer vol zonnige zomervibes. De nieuwe Summer Hotspot bij Center Parcs is dé place to be als het om relaxen en entertainment gaat. Ontdek waarom jullie als gezin hier een zomervakantie beleven om nooit meer te vergeten.

Ouders van Nu samen met Center Parcs

Summer Hotspot

Voor die echte summervibes heeft Center Parcs nu de Summer Hotspot. Op deze sfeervolle strandsetting lijkt het net alsof je op een festival bent. Je kunt er allerlei leuke buitenactiviteiten doen, er is fijne muziek en natuurlijk zijn er lekkere hapjes en drankjes. Zoek een plekje op het terras, op de chille strandstoelen, zitzakken of picknickkleden en geniet samen van een heerlijke zomer.

Aan het water

In de parken die bij een meer of zee liggen, pak je bij de Summer Hotspot ook volop waterpret activiteiten mee. Hier kun je hele dagen rondspetteren, maar bijvoorbeeld ook bootje varen (mét een speurtocht op het water), zeilen, waterfietsen of zelfs waterskiën.

Genoeg te beleven

Op alle parken is er genoeg te doen en er is overal iets te ontdekken. Ga bijvoorbeeld op (culturele) trip om de omgeving te verkennen. Trek wandelend de natuur in, stap op de fiets of neem de Segway. Misschien spot je wel herten bij jullie in de buurt! Ben je gek op sporten? Dat kun je hier natuurlijk ook! Zo kun je onder andere beachvolleyballen, wakeboarden, tennissen of een yoga-les volgen.

Eén groot kinderfeest

Het hele gezin geniet van de zomer bij Center Parcs, maar voor kinderen is het éxtra feest. Speciaal voor je kind is er de kids safari, geocaching en zijn er de leukste, vernieuwde speeltuinen. Durft hij ook mee te doen aan een superspannende speurtocht? Voor de klimapen is er een echte klimmuur, de grotere kinderen kunnen paintballen en boogschieten en de kleintjes mogen ponyrijden. Er is zelfs een bouwplaats waar je kind z’n eigen cottage kan bouwen. Aan het eind van de zomer staat hier een heuse zelfgebouwde stad. Vervelen is er echt niet bij deze vakantie.

Entertainment

Als er íets goed geregeld is deze zomer, dan is het wel het vermaak voor je kind. Orry en zijn vriendjes regelen het. Zo is het volop dansen met Orry en z’n vrienden in de Kids Disco, geven zij een tof zomerconcert en ontdekken ze met jouw kind de natuur. Ze kunnen zelfs een keer bij jullie cottage komen voorlezen!

Cottages die als thuis voelen

Dat echte zomervakantiegevoel, met de luxe van thuis. Dat is wat je mag verwachten van de vernieuwde, frisse cottages bij Center Parcs. Met comfortabel, nieuw meubilair, fijne bedden en een stijlvolle inrichting. Je zit midden in de natuur, op je eigen terras met tuinset – en barbecue in de VIP en Exclusive cottages – en geniet van thuisbezorgde culinaire pakketten voor het ontbijt of avondeten. Aan alles is gedacht. Het enige wat jullie nog hoeven te doen is volop genieten van de vakantie en elkaar.