Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Voor het eerst op vakantie met je baby?

Denk dan eens aan Center Parcs. Want hier is aan alles gedacht, zodat jij optimaal kunt genieten van deze mijlpaal!

Ouders van Nu samen met Center Parcs

Alles bij de hand

Bij Center Parcs boek je eenvoudig een cottage waar je alles bij de hand hebt. Denk aan een babybedje en een kinderstoel. Deze zijn standaard aanwezig in een cottage vanaf 4 personen. Reserveer ook meteen het gratis Babyservicepakket met verschoningskussen, buggy, wipstoeltje, badje en tegen betaling een babybox.* Dan hoef je echt bijna niets mee te nemen. Let op: het pakket is alleen beschikbaar bij Het Meerdal, De Huttenheugte en Erperheide (BE).

100% babyproof

Niet alleen je cottage is helemaal babyproof, ook de faciliteiten op het park. Zo kun je in het subtropisch zwemparadijs meedoen aan Babyzwemmen. Bovendien is de Aqua Mundo helemaal ingesteld op gezinnen met baby’s en kleine kinderen. Er zijn familiekamers, zwemluiers, kinderstoelen en babyboxen.

Ook leuk: uiteten in Market Dome. Er zijn kinderstoelen én gratis babyvoeding als je zelf ook wat nuttigt in het restaurant. Of  meld je aan voor Baby Massage. Lekker fietsen? Op het park kun je ook kinderzitjes huren of een fietskar.

*Zolang de voorraad strekt

Goed om te weten: als je bij Center Parcs jouw verblijf boekt, kun je tot 21 dagen voor aankomst eenmalig gratis omboeken, met als uiterste aankomstdatum 30 juni 2023.

Ouders van Nu product – Babykookboek

Babykookboek - voor 6-18 maanden

€20,99
Bestel nu