Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

7x onmisbare apps voor ouders

Op zoek naar inspiratie voor leuke activiteiten met je kind? Of wil je graag een beetje structuur aanbrengen in jullie weekplanning? Er zijn tegenwoordig genoeg apps voor ouders die je hierbij kunnen helpen.

Advertentie

Onmisbare apps voor ouders

Deze zeven handige apps voor ouders maken het ouderschap een stuk gemakkelijker.

Friddo

Veel kinderen tekenen en knutselen in een tempo dat je haast niet kunt bijbenen. Wat te doen met al die kunstwerken? Alles bewaren kan niet, maar weggooien is ook zo zonde. Met de app Friddo kun je de mooiste creaties van je kind bewaren en bekijken, zonder dat het je ruimte in huis kost. Het leuke is dat je per kind de knutsels kunt bijhouden. En wil je ze toch liever in je handen kunnen houden, maar dan graag mooi geordend? Dan kun je er ook heel makkelijk een boekje van maken. Leuk om dit bijvoorbeeld elk jaar te doen van de mooiste knutselwerken.

Gratis voor iPhone

Cozi

De één moet naar een verjaardagsfeestje, de ander naar voetbal of zwemles… Met meerdere gezinsleden heb je ook te maken met meerdere agenda’s. De app Cozi laat de schema’s, activiteiten en bezigheden van alle gezinsleden op één handig scherm zien. Ook kun je verlanglijstjes, boodschappenlijstjes en to-do-lijstjes maken en delen. Zo wordt het leven weer overzichtelijk.

Advertentie

Gratis voor iPhone en Android

GROW Childhood

Een boekje lezen, met Lego spelen, kleien: je kunt zelf natuurlijk genoeg leuke dingen bedenken om met je kind te doen. Maar als de inspiratie toch even op is, of als je wilt weten welke activiteit bij de leeftijd van je kind past, is er de app GROW Childhood. Je maakt een profiel aan, vult de gegevens van je kind in en vervolgens krijg je passende activiteiten gepresenteerd. Altijd een goed idee.

Gratis voor iPhone en Android

Bsit

Hoe vind je een betrouwbare oppas als je met z’n tweeën een avondje uit wilt? Niet iedereen heeft een lief nichtje of buurmeisje dat wel wat wil bijverdienen. Met de app Bsit kun je een oppas zoeken die is aangeraden door vrienden of buurtgenoten. Iemand die bekend is in je vriendenkring dus, en dat voelt al snel vertrouwd.

Advertentie

Gratis voor Android en Android

EHBO-app

Help, je kind verstuikt zijn enkel! Wat moet je wel en zeker níét doen? Eigenlijk hoort de EHBO-app standaard thuis op iedere smartphone. Zo heb je altijd de juiste EHBO-instructies bij de hand, plus de route naar de dichtstbijzijnde EHBO-post en de mogelijkheid om direct 112 te bellen.

Gratis via iPhone en Android

7 Minute Workout

Schiet sporten er wegens dagelijkse drukte vaak bij in? De app 7 Minute Workout is een soort personal trainer die je in rap tempo door een effectieve work-out loodst. Tijdens deze intervaltraining doe je twaalf intensieve oefeningen met steeds tien seconden pauze. Zo kun je in weinig tijd hetzelfde resultaat behalen als bij traditionele work-outs, die vaak een uur duren. Nog een plus: het kan gewoon thuis. Hallo, lekker lijf!

Gratis voor iPhone en Android

Anylist

Ook altijd zo’n ding: wie doet de boodschappen? En wat moet er gehaald worden? Anylist is een app waarmee je precies dat kunt bijhouden. Is de één onderweg naar huis langs de bakker of buurtsuper geweest, dan kun je die boodschap makkelijk doorstrepen. Zo voorkom je dat er vier pakken yoghurt in de koelkast liggen.

Gratis voor iPhone

Redactioneel – Offer – zwangerschapstest

Zwangerschapstest

Betrouwbaar en snel
Vind je hier