Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
Dagje weg kleuter

7x superleuke dagjes weg voor het hele gezin

De regen mag dan af en toe met bakken uit de hemel komen, er zijn toch genoeg leuke dingen om te doen als je er even tussenuit wilt met je kind(eren). Van gewoon lol hebben in een pretpark tot alles leren over de luchtvaart of dieren kijken. Trek je regenjas aan en gaan!

Advertentie
 1. Aviodrome

  Aviodrome

  Alles over de luchtvaart en vliegtuigen leert je kind bij Aviodrome. Je kan kijken in een Boeing 747 Jumbo Jet, door de wolken vliegen in een vliegsimulator, een bericht verzenden in de radiokamer, en al klimmend en klauterend dezelfde route afleggen als je koffer. En moet je kind wat energie kwijt? Dan kan hij losgaan op het springkussen. Kaartjes voor een dagje Aviodrome bestel je direct via deze link.

 2. Attractiepark DippieDoe

  Dippie

  Vlakbij Eindhoven vind je attractiepark DippieDoe voor kinderen tot 12 jaar. Het park is lekker overzichtelijk, en er is eindeloos veel om te ontdekken en mee te spelen. Van een klimpark tot botsauto’s tot een schommelschip en een achtbaan: wat zal jouw kind lekker slapen na deze dag. Je bestelt kaartjes via deze link.

  Advertentie
 3. Plopsaland

  Plopsaland

  Nog zo’n leuk attractiepark voor jonge kinderen: Plopsaland in België. Blijf je liever binnen? In Coevorden heb je ook Plopsaland indoor. Op de website vind je alle informatie en locaties. Boek een dagje Plopsaland nu via deze link.

 4. Efteling

  Efteling

  Wat natuurlijk niet in dit rijtje mag ontbreken is the good old Efteling. Elk seizoen leuk, maar ’s winters verandert de Efteling in een Wereld vol Wonderen. Scoor je tickets direct via deze link.

  Advertentie
 5. Vliegtuigen spotten

  Vliegtuig

  Ook leuk en kost niets: vliegtuigen spotten. Dat kan in het koude najaar gewoon vanuit de auto, maar je kan natuurlijk ook een kijkje nemen vanaf het Panoramaterras van Schiphol. Goede plaatsen om te spotten en meer informatie vind je via deze link.

 6. De dierentuin

  Dierentuin

  Van Artis tot Safaripark Beekse Bergen: een dagje naar de dierentuin is altijd een goed idee, ook in het najaar. Kaartjes bestel je – vaak met flinke korting! – via deze link.

  Lees ook: Dit zijn de leukste dierentuinen van Nederland

 7. Madurodam

  Madurodam

  Nederland in het klein vind je in Madurodam. Molens, de Rotterdamse haven, de Amsterdamse grachten: er is van alles te zien. Binnen is er een nieuwe attractie te ontdekken: de Flying Dutchman, een Dakota vliegtuig waar je aan boord kan stappen. Je dagje Madurodam boek je via deze link.

Wil je altijd met korting shoppen? Vraag dan nu je Ouders van Nu Voordeelpas aan en profiteer het hele jaar van scherpe aanbiedingen.

Redactioneel – Offer – Vakantie

Vakantie Center Parcs

Heerlijke vakantie met kinderen
Boek nu