Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Onze redactie test producten onafhankelijk Lees meer
 
Kind is een dagje weg in de winter

Dagje weg met kinderen in de winter

Ook nu het kouder wordt zijn er genoeg leuke activiteiten en uitjes te plannen. Doe hier inspiratie op voor een leuk dagje weg met kinderen in de winter. We hebben tips voor zowel binnen- als buitenactiviteiten.

Advertentie

Tips voor een dagje weg met kinderen in de winter:

KidsZone

Langs de rand van de ijsbaan in de Uithof is de KidsZone gevestigd. Dit speelpark is voorzien van diverse spectaculaire mega springkussens. Kinderen kunnen zich hier helemaal uitleven in combinatie van gezellige muziek en licht.

Ook zijn er andere leuke spellen zoals: tafelvoetbal, airhockey en een zitzakkenberg. Dit speelpark is leuk te combineren met andere activiteiten in de Uithof zoals: schaatsen, snowboarden, skiën, karten, klimmen of lasergamen.

De KidsZone is gevestigd in Den Haag en is het gehele jaar geopend.

Glowgolf

Glowgolf is een leuk uitje als je op stap wil met het hele gezin. De 18 holes zijn geheel Glow in the Dark! De ruimte is donder maar je kunt voldoende zien door de lichtgevende sticks, ballen, schilderingen, vloerbedekking, en golfbanen! Je vindt er drie thema’s: de Onderwaterwereld, de Dinosauriërs en het Jungle thema. Er is ook een restaurant aanwezig om lekker wat te drinken en/of te eten.

Advertentie

Glowgolfen kan door het hele land en is het hele jaar geopend.

Suptropisch zwemparadijs

Heerlijk om tijdens dit koude weer lekker bij te komen in een warm subtropisch zwemparadijs. Center Parcs heeft zwemparadijzen door heel Nederland gevestigd. Je hoeft niet per se in het park te verblijven om daar te kunnen zwemmen. In het Aqua Mundo vind je watervallen, glijbanen, stroomversnellingen, wildwaterbanen en nog veel meer! Maar je kunt er ook lekker relaxen terwijl de kinderen aan het spelen zijn.

Een dagje zwemmen kun je bij Center Parcs het hele jaar door.

PP&P Piratenrestaurant

In dit themarestaurant kunnen jij en je kind(eren) heerlijk genieten van pannenkoeken, poffertjes en pizza’s. Mocht jij hier niet van houden, kun je van de kaart iets anders bestellen. Er zijn ook diverse all inclusieve arrangementen die zelfs uitgebreid kunnen worden met een uur bowlen.

Advertentie

Daarnaast kunnen kinderen gebruik maken van een indoor -speelparadijs en gameroom. Van schminken, ballenbad, klimwand tot tafelvoetbal en computergames, er is genoeg te doen.

Het PP&P Piratenrestaurant is gevestigd in Zoetermeer en is het gehele jaar geopend.

Schaatsen

Schaatsen is typisch Nederlands en erg leuk om je kind te leren. Het is altijd maar afwachten of we op natuurijs kunnen schaatsen, maar op de kunstijsbanen kun je altijd terecht voor een dagje ijspret.

De banen zijn door heel Nederland verspreid, zie hier een overzicht.

Redactioneel – Offer – Vakantie

Vakantie Center Parcs

Heerlijke vakantie met kinderen
Boek nu