Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
door

15x films op Netflix om met het hele gezin te kijken

Hoe fijn het ook is om in de zomer naar het strand of het park te gaan, af en toe een film kijken met het hele gezin is ook genieten. Lang leve Netflix, want daar zijn heel wat films te vinden die leuk zijn voor groot én klein. Wij tippen deze 15 filmtoppers voor alle leeftijd. Veel kijkplezier!

 1. Shrek 2


  Het hilarische vervolg op de eerste Shrek film. Met de hulp van zijn trouwe ros Ezel neemt Shrek het op tegen de toverdrankjes brouwende Fairy Godmother, de hoogdravende Droomprins en de befaamde Gelaarsde Kat.

 2. Alvin and the Chipmunks


  Alvin en de Chipmunks ontmoeten hun toekomstige manager Dave Seville, die zijn brood probeert te verdienen als songwriter. Hierdoor verandert hun hele leven.

 3. Hannah Montana: The Movie

  Wanneer de roem van haar geheime alter ego, Hannah Montana, haar te veel wordt, gaat Miley Stewart terug naar huis om aan de spotlights te ontsnappen.

 4. Garfield: The Movie


  In deze komedie, gebaseerd op het stripverhaal, vecht Garfield om de liefde en aandacht van zijn baasje na komst van een nieuwe hond, Odie.

 5. Charlotte’s Web


  Een spin spint een slim plan om haar maatje op de boerderij te redden: dat is echte vriendschap!

 6. De SpongeBob Squarepants Film


  De kroon van koning Neptunus is spoorloos en meneer Krabs wordt verdacht. Bikinibroek staat in rep en roer.

 7. Atlantis: de verzonken stad


  Milo Thatch wordt niet serieus genomen en daarom ligt er maar één weg voor hem open: de duistere diepten van Atlantis.

 8. Mees Kees


  Kees is een jonge, excentrieke en leuke vervangende leraar. Natuurlijk zijn de kinderen dol op hem. Hun nerveuze directeur is echter niet zo enthousiast.

 9. The Jungle Book 2


  Het vervolg op de geweldige klassieker die iedereen heeft gezien. Toch?! Mowgli mist Baloe en de rest van zijn vriendjes en besluit terug te keren naar de jungle. Maar daar wacht zijn oude aartsvijand Shere Khan hem op.

 1. Beat Bugs: All together now


  Nadat de Beat Bugs een lokale talentenjacht hebben gewonnen, doen ze mee aan ‘The Bug Factor’ een zangwedstrijd op tv die wordt gehouden in het verre Raketschippark.

 2. Pieter Post: De Movie


  De grote droom van Pieter Post komt eindelijk uit als hij een talenten jacht op tv wint en een echte ster wordt.

 3. Minoes


  Deze aardige mevrouw heeft eigenaardige eetgewoontes, een neus voor nieuwtjes en een bizar geheim: ze was ooit een kat!

 4. WALL-E


  De mens heeft de aarde verwoest achtergelaten. Alleen het plichtsgetrouwe robotje WALL-E is er nog om de puin op te ruimen. Maar dan arriveert de biosonde EVE.

 5. Mr. Popper’s penguins


  Jim Carrey speelt de rol van Mr. Popper, een zakenman die een groep pinguïns erft en zijn appartement moet ombouwen tot een poolgebied.

 6. Mr. Bean’s Holiday


  De ongelukkige Mr. Bean is op vakantie aan de Franse Riviéra, waar hij verstrikt raakt in een ongewilde kidnapping en persoonsverwisseling.

Bron: Redbookmag.com