Kies nĂș voor een abonnement met korting

Abonneer nĂș met korting

 
door

21x leuke films om met het hele gezin te kijken

Hoe fijn het ook is om in de zomer naar het strand of het park te gaan, af en toe een film kijken met het hele gezin is ook genieten. Lang leve Netflix, want daar zijn heel wat films te vinden die leuk zijn voor groot Ă©n klein. Wij tippen deze filmtoppers voor alle leeftijd. Veel kijkplezier!

Advertentie
 1. Luca


  Deze film speelt zich af aan de Italiaanse RiviĂšra en gaat over een jongen die een heerlijke zomer beleeft vol met ijs, pasta en scooterritten. Met zijn nieuwe best vriend beleeft Luca allerlei avonturen, maar hij heeft ook een geheim: stiekem is hij een zeemonster die in een onderwaterwereld woont.

 2. Shrek 2


  Het hilarische vervolg op de eerste Shrek film. Met de hulp van zijn trouwe ros Ezel neemt Shrek het op tegen de toverdrankjes brouwende Fairy Godmother, de hoogdravende Droomprins en de befaamde Gelaarsde Kat.

 3. Frozen 2


  Waarom werd Elsa geboren met magische krachten? Het antwoord roept haar en bedreigt haar koninkrijk. Samen met Anna, Kristoff, Olaf en Sven gaat ze op een avontuurlijke reis.

 4. Encanto


  De familie Madrigal woont in de bergen van Colombia in de levendige stad Encanto. De magie van Encanto heeft elk kind in het gezin een unieke superkracht gegeven  – behalve Mirabel. Wanneer ze ontdekt dat de magie van Encanto in gevaar is, beseft ze dat zij misschien wel de laatste hoop van haar uitzonderlijke familie is.

  Advertentie

  Tip: Samen met je kind Disney films bingen? Voor €8,99 per maand heb je een abonnement op Disney+ en kun je onbeperkt klassiekers kijken.

 5. Alvin and the Chipmunks


  Alvin en de Chipmunks ontmoeten hun toekomstige manager Dave Seville, die zijn brood probeert te verdienen als songwriter. Hierdoor verandert hun leven.

 6. Hannah Montana: The Movie

  Wanneer de roem van haar geheime alter ego, Hannah Montana, haar te veel wordt, gaat Miley Stewart terug naar huis om aan de spotlights te ontsnappen.

  Advertentie
 7. Garfield: The Movie


  In deze komedie, gebaseerd op het stripverhaal, vecht Garfield om de liefde en aandacht van zijn baasje na de komst van een nieuwe hond, Odie.

 8. Charlotte’s Web


  Een spin spint een slim plan om haar maatje op de boerderij te redden: dat is echte vriendschap!

 9. De SpongeBob Squarepants Film


  De kroon van koning Neptunus is spoorloos en meneer Krabs wordt verdacht. Bikinibroek staat in rep en roer.

 10. Atlantis: de verzonken stad


  Milo Thatch wordt niet serieus genomen en daarom ligt er maar Ă©Ă©n weg voor hem open: de duistere diepten van Atlantis.

 11. Mees Kees: in de wolken


  Kees is een jonge, excentrieke en leuke vervangende leraar. Natuurlijk zijn de kinderen dol op hem. Hun nerveuze directeur is echter niet zo enthousiast.

 12. The Jungle Book 2


  Het vervolg op de geweldige klassieker die iedereen heeft gezien. Toch?! Mowgli mist Baloe en de rest van zijn vriendjes en besluit terug te keren naar de jungle. Maar daar wacht zijn oude aartsvijand Shere Khan hem op.

 13. Jungle Cruise


  Wetenschapper Lily en kapitein Frank gaan op missie om de Tree of Life te vinden. Deze boom schijnt genezende krachten te hebben en Lily wil graag onderzoek doen naar de boom. Helaas zijn ze niet de enigen die de boom willen vinden…

 14. Vaiana


  Als klein meisje voelt Vaiana zich al aangetrokken tot de oceaan. Uiteindelijk is zij de aangewezen persoon om een legendarisch eiland te vinden, samen met haar held, halfgod Maui.

 15. Flora en de Fantastische Eekhoorn


  Nadat stripfan Flora een eekhoorn red en adopteert, noemt ze hem Ulysses. Dan komt ze erachter dat hij superkrachten heeft. De twee gaan samen op avontuur. Flora’s leven zal nooit meer hetzelfde zijn.

 1. Beat Bugs: All together now


  Nadat de Beat Bugs een lokale talentenjacht hebben gewonnen, doen ze mee aan ‘The Bug Factor’ een zangwedstrijd op tv die wordt gehouden in het verre Raketschippark.

 2. Pieter Post: De Movie


  De grote droom van Pieter Post komt eindelijk uit als hij een talentenjacht op tv wint en een echte ster wordt.

 3. Minoes


  Deze aardige juffrouw heeft eigenaardige eetgewoontes, een neus voor nieuwtjes en een bizar geheim: ze was ooit een kat!

 4. WALL-E


  De mens heeft de aarde verwoest achtergelaten. Alleen het plichtsgetrouwe robotje WALL-E is er nog om de puin op te ruimen. Maar dan arriveert de biosonde EVE.

 5. Mr. Popper’s penguins


  Jim Carrey speelt de rol van Mr. Popper, een zakenman die een groep pinguĂŻns erft en zijn appartement moet ombouwen tot een poolgebied.

 6. Mr. Bean’s Holiday


  De ongelukkige Mr. Bean is op vakantie aan de Franse Riviéra, waar hij verstrikt raakt in een ongewilde kidnapping en persoonsverwisseling.